Gjert spår null samarbeid

Pappa og trener Gjert tror ikke sønnene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen vil hjelpe hverandre i finalen på mandagens 5000 meter.

– Jeg tror ikke de vil jobbe sammen. Det er for mye risiko knyttet til det. De har forskjellige styrker og svakheter som ikke kan samordnes, forklarer Gjert til NRK.

Fredagen ble kaotisk for familien. Først kvalifiserte brødrene seg til finalen, men så ble Jakob disket for å ha tråkket utenfor banen. Avgjørelsen ble anket og omgjort. Tre av femten startende er fra familien Ingebrigtsen på mandag.

– Henrik har størst utfordringer med farten og vil nok ha et jevnt løp, mens de to andre kan takle hva som helst, avslutter pappa Gjert.

Friidrett i Sandnes.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kasirye (37) satser mot Paris-OL

  Ruth Kasirye (37) er i gang med å forberede seg til OL om fire år, skriver VG.

  – Jeg har lyst til å overbevise om at det kan gå. Jeg har gjort det før, sier hun til VG.

  Vektløfteren ble dømt til to års utestengelse etter å ha testet positivt på meldonium i 2015.

  Ruth Kasirye frå pressekonferansen
  Foto: NRK
 • Intern uro i Barcelona

  Seks styremedlemmer i FC Barcelona har trukket seg, skriver storavisen Marca. Styret er redusert fra 19 til 163 personer, og de seks trakk seg etter å ha havnet på kant med Barcelona-president Josef Bartomeu.

  FILE PHOTO: A picture of Lionel Messi is reflected in the Barcelona emblem outside the stadium
  Foto: Albert Gea / Reuters
 • Zlatan trente med Hammarby

  Zlatan Ibrahimovic trente skjærtorsdag med Hammarby, som svensken eier 25 prosent av. Hammarby-sportssjef Jesper Jansson forteller at spissen har vært hjemme i Stockholm noen dager og ville trene litt med ball, skriver NTB. 38-åringen har kontrakt med Milan ut sesongen, men det er foreløpig uvisst om svensken fortsetter karrieren eller ikke.

  Zlatan
  Foto: Henrik Montgomery / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal