Hopp til innhold

Siste nytt

 • Nytt VM-gull til Nygaard Løken

  Trym Nygaard Løken kjørte ned til sitt annet VM-gull på to dager da han vant parallelsprinten i Sveits under VM i telemarksskjøring torsdag.

  Nordmannen slo hjemmekjøreren Alexi Mosset i finalen. Onsdag vant Løken gullet på sprinten, mens det ble bronse i klassisk telemark dagen før.

  Jacob Alveberg måtte nøye seg med fjerdeplassen etter å ha tapt bronsefinalen for franske Noe Claye.

  Det ble norsk bronse i kvinneklassen hvor Emma Araldsen slo Kaja Konow Bjørnstad i bronseduellen.

  Araldsen tapte sin semifinale for britiske Jasmin Taylor, mens Bjørnstad røk for hjemmehåpet og gullvinneren Beatrice Zimmermann. (NTB)

  Nygaard Løken
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Eskås dømmer Ronaldos rekordkamp – Saggi leder Gibraltars EM-kvalikåpning

  Espen Eskås og hans dommerteam skal dømme EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Portugal og Liechtenstein, mens Rohit Saggi leder Gibraltars møte med Hellas.

  Portugal møter Liechtenstein i gruppe J torsdag kveld. Der kan Cristiano Ronaldo ta verdensrekorden i antall spilte landskamper. Han deler nå rekorden med Bader Al-Mutawa fra Kuwait på 196 opptredener med flagget på brystet.

  Eskås dømmer kampen sammen med Jan Erik Engan, Isaak Elias Bashevkin og Kristoffer Hagenes.

  Saggi har med seg Morten Jensen, Anders Olav Dale og Usman Aslam som dømmer Gibraltar mot Hellas fredag kveld. (NTB)

   Espen Eskås
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Erik Hoftun gjør fotballcomeback – blir sportssjef i Norsk Toppfotball

  Den tidligere RBK-kjempen Erik Hoftun vender tilbake til fotballmiljøet. Han er ansatt som ny sportssjef i Norsk Toppfotball.

  Det er VG som har fått bekreftet ansettelsen av trønderen. Hoftun erstatter Øystein Neerland, som returnerer til jobb i Molde Fotballklubb.

  – En jobb jeg hadde svært lyst på, bygge norsk toppfotball. Denne jobben er noe for meg. Og heldigvis fikk jeg den, sier Erik Hoftun til avisen.

  Han tiltrer sin nye stilling 1. august.

  – Jeg er svært glad for at en kapasitet som Erik Hoftun er tilbake i toppfotballen. Han får en nøkkelrolle for å utvikle toppklubbene. Resultatene går rett vei. Med Erik på laget skal vi ta ytterligere steg, sier leder i Norsk Toppfotball, Leif Øverland. (NTB)

  Erik Hoftun
  Foto: Ole Martin Wold / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste