Gilbert forsvarte ledertrøya

Spanske Igor Anton vant den fjerde Spania Rundt-etappen, belgieren Philppe Gilbert beholdt ledertrøya og Thor Hushovd endte langt bak.

Igor Anton

Igor Anton jubler over etappeseieren i Spania Rundt.

Det betyr at Hushovd ligger på 141. plass sammenlagt i rittet.

Han ble slått av vinneren med 15 minutter på tirsdagens etappe. Den andre norske rytteren, Lars Petter Nordhaug, ble slått med 3.05 minutter og endte på 44. plassen.

Ingen av de norske løperne var altså med på å sette preg på den fjerde etappen tirsdag.

Igor Anton gikk til angrep på resten av tetrytterne 400 meter før mål, og dermed sikret han den første spanske etappeseieren i årets ritt. Spania Rundt fortsetter onsdag og blir avsluttet i Madrid 19. september.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».

Norge møter Ungarn til ny kamp lørdag.

Ishockey, treningskamp: Norge-Frankrike (3-4)
  • Lyn vant etter kjempetabbe

Lyn tok sesongens første seier da LSK Kvinner ble slått 1–0 i Toppserien fredag kveld.

Kampens eneste scoring kom etter en fæl tabbe fra LSKs forsvarsspiller Camilla Huseby. Hun spilte ballen rett i beina til Lyns Jenny Røsholm Olsen, som vippet ballen over keeper og i mål.

Lyn står dermed med fire poeng på fire kamper, mens LSK Kvinner står med to seirer og to tap etter fire runder.

Toppserien i fotball 2024: Portretter av Lyn