Vukicevic gikk på ostepopsmell

Christina Vukicevic har et lidenskapelig forhold til ostepop.

Video - Røyk på ostepopsmell

VIDEO: Du kan se hele intervjuet her.

- Jeg røk på en skikkelig smell for tre dager siden, ler hun.

- Hvordan i all verden skjedde det?

- Jeg merker at det begynner å gå mot slutten av sesongen, og da falt jeg for fristelsen til å kjøpe den aller største posen. Den fortærte jeg på 10 minutter da jeg kom hjem.

Se hele intervjuet øverst i artikkelen.

Siste nytt

 • Ny Start-spiller langtidsskadet

  Starts nye midtstopper Henrik Gjesdal får ikke spilt en eneste kamp i den gul-svarte drakten denne sesongen. 26-åringen fikk en vridning i kneet under lørdagens trening, og undersøkelser viser at fremre korsbånd er avrevet, skriver Start på sin hjemmeside. Gjesdal må opereres, og det ventes over et halvt år med behandling og opptrening.

  SFdfUdJw2OQ
  Foto: Ole Martin Wold
 • Kjempebrøler av Jarstein

  Rune Almenning Jarstein gjorde en kjempetabbe i det 68. minutt i kveldens oppgjør mellom Hertha Berlin og RB Leipzig. Den norske målvakten sleit med å holde ballen i fast grep etter å ha reddet et skudd, og var uheldig og skjøv ballen inn i eget mål. Det ga 2-1-ledelse til Leipzig. Heldigvis for Jarstein og Hertha sørget Krzysztof Piateks straffespark på tampen for sluttresultatet 2-2, og ett poeng til bortelaget. Begge målene før pause kom på hjørnespark. Marko Grujic ga Hertha ledelsen, men Lukas Klostermann nikket inn 1-1.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: ODD ANDERSEN / AFP
 • Nytt norsk overgangsvindu i juni

  På grunn av koronasituasjonen har Norges Fotballforbund fått aksept fra Fifa for et nytt overgangsvindu før sesongen i perioden 10.-30. juni. Det skriver NFF på sine hjemmesider. Datoene er valgt for å ta hensyn til den splittede seriestarten i Eliteserien, Toppserien og 1. divisjon menn.

  Eliteserien fotball 2019, Molde - Bodø/Glimt.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg

Sendeplan

Kl. Program Kanal