NRK Meny

Gay tatt for doping

 • Gays trener dopingutestengt

  Den tidligere treneren til den dopingtate sprinteren Tyson Gay, Jon Drummond, er utestengt fra all i friidrett i åtte år for brudd på dopingreglementet.

  Han er funnet skyldig i å ha pushet ulovlige stoffer under sin tid som trener for Gay.

 • Gay betaler tilbake prispenger

  Dopingtatte Tyson Gay har bestemt seg for å betale tilbake tre millioner kroner i pris- og startpenger. Pengene mottok han da han brukte doping i perioden før London-OL og frem til i fjor sommer, skriver The Telegraph.

 • Gay utestengt i ett år

  Den amerikanske sprinteren Tyson Gay er blitt suspendert i ett år av USAs antidopingbyrå (USADA) etter å ha testet positivt i fjor sommer, melder Reuters. Gay har også levert tilbake sølvmedaljen fra OL-stafetten i London, og han er strøket fra alle løp han deltok i etter juli 2012. Tyson risikerte to år utestengelse, men fikk kun ett år siden han samarbeidet med USADA under etterforskningen. Det betyr at Gay kan konkurrere igjen i juni.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal