NRK Meny
Normal

Går for kvartfinale hvert år

Norges landslagstrener Roy Johansen vil oppjustere målsetningene for framtidige internasjonale mesterskap.

Roy Johansen og Knut Jørgen Stubdal
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

- Ja, nå kommer vi til å gå for kvartfinale i alle mesterskap framover, sier Johansen til NRK.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Video Hockey-fremtid

Han er strålende fornøyd med årets mesterskap, selv om kvartfinaleplassen glapp i siste liten.

- Med alle skadeproblemene og forfallene vi har hatt, og med så mange debutanter og unge spillee, er det over all forventning at vi har gjort det så bra, sier Johansen til NRK.

- Husk at vi er en liten nasjon i en stor idrett, og vi har slått store nasjoner som har masse ishaller, masse spillere og tre-fire proffligaer i hvert av dem. De er alle rangert foran oss, og vil også være det et par-tre år framover, sier Johansen.

Siste nytt

 • Liverpool og Roma risikerer straff

  Det europeiske fotballforbundet åpner sak mot både Liverpool og Roma etter tribunebråket i semifinalen i mesterligaen. Liverpool-fansen fyrte opp bluss og kastet gjenstander, mens Roma-fans angrep Liverpool-supporteren Sean Cox utenfor Anfield.

 • Northugs manager alvorlig skadd

  Are Sørum Langås, manager til Petter Northug, har tilbrakt ti dager på sykehus etter en alvorlig fallulykke, melder VG. Avisen skriver at ulykken skjedde da han skulle gjøre arbeid på sin nye hytte. Langås ble utskrevet fra sykehuset søndag. Han pådro seg flere brudd i begge armer, i ansiktet og hodeskallen.

  Are Sørum Langås
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Yates beholdt ledertrøya

  Tom Dumoulin knappet innpå Simon Yates i Giro d'Italia, men briten beholder den rosa ledertrøya. Etter dagens tempoetappe er Yates 56 sekunder foran Dumoulin og 3:11 foran Domenico Pozzovivo i sammendraget. Rohan Dennis vant tempoetappen.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal