Fury testet positivt for kokain

Tyson Fury (28) risikerer å miste samtlige VM-belter etter å ha har testet positivt for kokain.

BOX/ Wladimir Klitschko v Tyson Fury WBA, IBF & WBO Heavyweight Title's
Foto: Lee Smith / Reuters

Tungvektsmesteren Tyson Fury skal ha avlagt en dopingprøve med spor av kokain 22. september i Lancaster. Nå risikerer han å miste sine to gjenværende VM-titler, skriver ESPN.

Foreløpig er det kun A-prøven som er analysert.

29. oktober skulle Fury gått i tittelkamp mot Vladmir Klitsjko i Manchester, men trakk seg fra kampen den 23. september på grunn av det han selv beskriver som medisinske årsaker

- Tyson er denne uken blitt erklært medisinsk uegnet til å bokse. Ifølge medisinske spesialister er tilstanden av en slik art at han trenger behandling før han kan gå tilbake i ringen, står det i en uttalelse fra Fury-leieren, skriver Dagbladet.

Furys onkel, Peter Fury, har uttalt at nevøen hans skal ha søkt hjelp for noen personlige problemer han har slitt med den siste tiden. Dette skal også ha påvirket han foran møtet med Klitsjko med nowtalkradio.com beskriver som en bølge av negativitet.

Onkelen slo derimot hardt tilbake på påstander om at nevøen hadde planer om å legge opp.

– Det er helt sikkert at han ikke kommer tilbake i år, men det blir nok neste år. En ting kan jeg si som er sikkert. Han vil komme tilbake, sa Peter Fury etter at kampen mot Klitsjko ble avlyst.

28-åringen vant sensasjonelt storkampen mot Klitsjko i november i fjor. Med triumfen sikret han seg WBA-, WBO-, og IBF-titlene, skriver NTB.

Fury står med 25 seirer og ingen tap i sin proffkarriere, mens Klitsjko har bokført 64 seirer og 4 tap. 54 av seirene har kommet på knockout.

Siste nytt

 • Real kan senke Ødegaard-pris

  Real Madrid er villig til å reduere prisen på Martin Ødegaard, skriv avisa de Telegraaf.

  Ødegaard, som er utlånt til Vitesse, er ønska av Ajax. Real har hittil sett in prislapp på 20 millionar euro (over 190 mill kr) for nordmannen, og det er for dyrt for Ajax.

  Ødegaard
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Sharks klar for kvartfinale

  San Jose Sharks er videre i NHL-sluttspillet etter et ellevilt hockeydrama mot Vegas Golden Knights. Til slutt endte det med at hjemmelaget vant 5-4 etter forlengning og dermed 4-3 sammenlagt i kamper. Colorado Avalanche venter i kvartfinalen.

  Vegas Golden Knights v San Jose Sharks - Game Seven
  Foto: Ezra Shaw / AFP
 • Ødegaards Vitesse fikk bank av Ajax

  Serieleder Ajax ble et nummer for store for Martin Ødegaard og Vitesse i ligaen tirsdag. Kampen endte 4-2.

  Ajax topper æresdivisjonstabellen, men har kun tre poengs luke til PSV. Sistnevnte har i tillegg én kamp tilgode. Ødegaard og Vitesse er nummer seks.

  Ødegaard
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal