Normal

Fury testet positivt for kokain

Tyson Fury (28) risikerer å miste samtlige VM-belter etter å ha har testet positivt for kokain.

BOX/ Wladimir Klitschko v Tyson Fury WBA, IBF & WBO Heavyweight Title's
Foto: Lee Smith / Reuters

Tungvektsmesteren Tyson Fury skal ha avlagt en dopingprøve med spor av kokain 22. september i Lancaster. Nå risikerer han å miste sine to gjenværende VM-titler, skriver ESPN.

Foreløpig er det kun A-prøven som er analysert.

29. oktober skulle Fury gått i tittelkamp mot Vladmir Klitsjko i Manchester, men trakk seg fra kampen den 23. september på grunn av det han selv beskriver som medisinske årsaker

- Tyson er denne uken blitt erklært medisinsk uegnet til å bokse. Ifølge medisinske spesialister er tilstanden av en slik art at han trenger behandling før han kan gå tilbake i ringen, står det i en uttalelse fra Fury-leieren, skriver Dagbladet.

Furys onkel, Peter Fury, har uttalt at nevøen hans skal ha søkt hjelp for noen personlige problemer han har slitt med den siste tiden. Dette skal også ha påvirket han foran møtet med Klitsjko med nowtalkradio.com beskriver som en bølge av negativitet.

Onkelen slo derimot hardt tilbake på påstander om at nevøen hadde planer om å legge opp.

– Det er helt sikkert at han ikke kommer tilbake i år, men det blir nok neste år. En ting kan jeg si som er sikkert. Han vil komme tilbake, sa Peter Fury etter at kampen mot Klitsjko ble avlyst.

28-åringen vant sensasjonelt storkampen mot Klitsjko i november i fjor. Med triumfen sikret han seg WBA-, WBO-, og IBF-titlene, skriver NTB.

Fury står med 25 seirer og ingen tap i sin proffkarriere, mens Klitsjko har bokført 64 seirer og 4 tap. 54 av seirene har kommet på knockout.

Siste nytt

 • Pogba-show mot Young Boys

  Paul Pogba, som bærer kapteinsbindet under fraværet av Antonio Valencia, tok til de grader ansvar for Manchester United borte mot Young Boys. To mål, inkludert et straffespark, og en målgivende pasning til Anthony Martial ble fasiten for franskmannen i 3-0-seieren.

  Pogba
  Foto: ALAIN GROSCLAUDE / AFP
 • Real valset over Roma

  Real Madrid tok onsdag første steg mot det som kan bli klubbens fjerde strake mesterligatittel. Forrige sesongs semifinalist Roma ble utklasset 3-0 etter scoringer fra Isco, Gareth Bale og innbytter Diaz Mariano. I samme gruppe ble det 2-2 mellom Viktoria Plzen og CSKA Moskva i Tsjekkia.

  Bale
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Travhest falt død om på Bjerke

  Favoritten Thai Bakery falt død om i banen underveis i onsdagens V76-spill på Bjerkebanen, melder NTB. Totalt kjørte varmblodshesten inn over en halv million kroner i karrieren. Det hele var svært dramatisk, men kuskeprofilen Magnus Teien Gundersen kom uskadd fra den skumle episoden.

Sendeplan

Kl. Program Kanal