Fury forsvarte tittelen i klassiker

I natt utspilte det seg en tungvektsklassiker. Britiske Tyson Fury skulle forsvare beltene sine mot Deontay Wilder.

Wilder gikk først i bakken i tredje runde, og klarte så vidt å sjangle seg opp på beina rett før tida gikk ut. Inn i fjerde runde så Wilder til å fortsette til. Men så snudde plutselig alt.

Amerikaneren fikk satt inn noen kraftfulle slag som gjorde at Fury måtte ta telling. Briten kom seg opp på beina, men Wilder fortsatte å hamre løs. Da måtte Fury ta telling for andre gang i samme runde.

Men briten kom seg opp på beina igjen, og fikk ristet smellene av seg. Etter hvert som rundene gikk så Wilder mer og mer kjørt ut, og etter flere legebesøk måtte amerikaneren ta telling i runde ti.

Wilder kom seg på beina atter en gang, men i runde 11 falt amerikaneren fremover etter kraftfulle slag fra Fury, og briten vant på knockout.

– Slag som det kan avslutte karrierer. Jeg håper han er OK, for han tok mye juling i kveld. Aldri tvil på meg. Jeg leverer når det gjelder, sa Fury.

Etter kampen mente Fury at han er den beste tungvektsbokseren gjennom tidene.

– Det har vært så mange av dem, så mange store mestere. Uten å høres for frekk ut, vil jeg plassere meg selv på topp. Jeg tror jeg kunne slått hvem som helst fra historien, hvem som helst, sa Fury.

Dette var det tredje oppgjøret mellom disse to. Fury står nå med to seire, mens ett oppgjør har endt uavgjort.

Ukrainske Oleksandr Usyk innehar de andre VM-beltene i tungvektsklassen.

Heavyweight boxing: WBC champion Tyson Fury defends title against Deontay Wilder
Foto: Robyn Beck / AFP

Siste nytt

 • Drømmemål ga Real Madrid luke

  Vinicius Junior avgjorde toppkampen i spansk fotball med et vakkert mål rett før slutt.

  Med 2-1 over Sevilla har Real Madrid fire poengs luke til byrival Atlético, som vant 4-1 i Cádiz, og Real Sociedad. Sevilla er på fjerdeplass fire poeng bak.

  Sevilla scoret først i hovedstaden ved Rafa Mir, men Karim Benzema utlignet etter en drøy halvtime. I det 87. minutt avsluttet 21-årige Vinicius et raid på venstresiden med en suser i krysset, og dermed ble det hjemmeseier selv om gjestene i lange perioder var best.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Napoli hyllet Maradona

  Napoli fant den perfekte måte å hylle Diego Maradona da Lazio ble slått 4-0 søndag. Etter Milans hjemmetap har Napoli tre poengs luke på tabelltopp.

  Fifa-president Gianni Infantino var blant dem som hadde møtt opp i Napoli for å ære Maradona tre dager etter ettårsdagen for legendens død. Maradona førte Napoli til klubbens to eneste ligatitler og til Uefa-cuptriumf i 1989, og byens stadion har nå fått hans navn.

  Publikum ropte på Maradona mens en statue av idolet ble båret rundt banen. En hyllest fra Pelé ble vist på storskjermen, og spillerne spilte med trøyer påtrykt Maradonas ansikt.

  Serie A - Napoli v Lazio
  Foto: CIRO DE LUCA / Reuters
 • Tokmac scoret for serielederen

  Tokmac Nguen scoret det viktige 2-0-målet da Ferencvaros slo Mezökövesd 3-0 på bortebane og styrket sin ledelse i ungarsk eliteserie fotball.

  Nguen scoring kom etter en hurtig kontring i slutten av den første omgangen.

  Kristoffer Zachariassen spilte hele kampen for Ferencvaros, mens Nguen ble byttet ut ti minutter før slutt.

  Ferencvaros topper tabellen fire poeng foran Varda med en kamp mindre spilt.

  CORRECTION Spain Soccer Europa League
  Foto: Miguel Morenatti / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal