NRK Meny
Normal

Frykter norske hoppere

- De er gode skiflygere. Jeg tror det norske skiflygingslaget er det beste, sa Østerrikes trener Alexander Pointner til NRK.

Morgenstern frykter de norske hopperne før skiflygings-VM.
Foto: MICHAL CIZEK / AFP

Etter gårsdagens skiflygingssuksess i Harrachov er det grunn til å frykte Norge foran skiflygings-VM i tyske Oberstdorf i februar

- De er gode skiflygere. Jeg tror det norske skiflygingslaget er det beste, sa Østerrikes trener Alexander Pointner til NRK.

Anders Jacobsen kom på tredje plass, mens Tom Hilde kom på plassen over. Morgenstern frykter spesielt Hilde foran skiflygings-VM.

- Jeg tror Hilde er i virkelig god form, sa Morgenstern til NRK.

Hilde er fornøyd med Østerrikernes frykt.

Tom Hilde

Hilde er i god form, tror Morgenstern.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

- Ja, det er jo deilig å vite, for vi har frykta dem ganske mye hittill, og de har vært storeslemme helt til forrige helg, og det er deilig å se at det er flere nasjoner som er med å fighte nå.

Anders Jacobsen gleder seg også over Morgensterns uttalelser og håper at litt uro i den østerrikske leiren vil gavne det norske laget.

- Jeg tror det er positivt, jeg, at vi har laget litt uro i den østerrikske trygge leieren. For dem har vært enerådende og vi trenger å avansere. Vi trenger å være flere på toppen der, sa Jacobsen til NRK.

 

Siste nytt

 • Verdensmester mister trolig OL

  Den slovenske alpinisten Ilka Štuhec har røket korsbåndet og mister trolig OL i Pyeongchang. Štuhec tok i fjor VM-gull i utfor og vant også utforcupen for kvinner.

  Laster Twitter-innhold
 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG

Sendeplan

Kl. Program Kanal