NRK Meny
Normal

Frustrert Tutta

En 2. plass på LPGA-touren gjør mange fornøyd. Men ikke Suzann Pettersen.

Suzann Pettersen
Foto: MIKE SEGAR / REUTERS

I helga spilte hun seg inn til sin andre 2. plass på 3 uker og kunne sette nye 1,2 millioner kroner inn på konto. Men en seier mangler hun fortsatt. Og det frustrerer Norges store golfstjerne.

- Ja, det er klart. Jeg gir meg selv vanvittige mange sjanser. Men jeg setter ikke puttene når jeg absolutt må og da vinner du ikke noen turneringer her ute. Det er bittert og skuffende akkurat nå når man er så nære men ikke greier å ta det helt ut, sier en skuffet Pettersen til NRK.

Ny sjanse i helga

Med to 2.-plasser og hele fem topp 10-plasserinegr så langt denne sesongen viser at 28-åringen er på gang etter store omveltninger på utstyrs- og støtteapparatsiden det siste året. Så sportssjefen i Norges Golfforbund Frode Scheie er ikke i tvil om at årets første LPGA-seier er like om hjørnet.

- Jeg tror Tutta kommer til å vinne før sommeren. Det er jeg helt overbevist om. Hun jobber så uttrettelig og målrettet at det kommer garantert, lover han.

Pettersen er allerede på plass i New York hvor neste helgs turnering skal spilles. Der skal hun prøve å finne nøkkelen til seierssuksess.

- Teknikken rundt puttingen er jeg egentlig veldig fornøyd med. Men det er det å finne den rette settingen oppi hodet og hvor man er mest effektiv. Og bruke en positiv energi på det som skjer i oppladningen og underveis. Så det sitter nok mellom ørene, sier hun med et smil.

Og at hun nå er tent på en seier er det ingen tvil om. På hennes Twitter står det i dag: Come on magic!!! Hard work pays of!

Siste nytt

 • Woods med nok en topplassering

  Pilene fortsetter å peke oppover for Tiger Woods. Søndag endte han på delt femteplass i en PGA-turnering i Florida. Rory McIlroy tok seieren. Woods endte fem slag bak McIlroy i Arnold Palmer-turneringen.

  SPO-GLF-USP-FARMERS-INSURANCE-OPEN---ROUND-TWO
  Foto: DONALD MIRALLE / AFP
 • Del Potro brøt Federers seiersrekke

  Argentineren Juan Martin del Potro overlevde tre matchballer mot verdensener Roger Federer i Indian Wells-finalen i tennis. Deretter innkasserte han seieren. Del Potro ble den første argentiner til å vinne Indian Wells.

  Indian Wells Tennis Juan Martin del Potro, Roger Federer
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Ronaldo scoret fire i nimålsdrama

  Cristiano Ronaldo leverte fire mål for Real Madrid da de slo Girona 6–3 i La Liga søndag kveld.

  Lucas Vázquez og Gareth Bale scoret også for hjemmelaget, mens Christian Stuani (2) og Juanpe scoret for Girona.

  Ronaldo
  Foto: Javier Soriano / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag