Frp sier nei til OL

Fremskrittspartiet vil ikke bevilge penger til et statsstøttet vinter-OL, uansett arrangørby.

Siv Jensen
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

Dette kom fram under et ekstraordinært landsstyremøte i partiet tirsdag.

- Frp vil heller satse på eldreomsorgen og helsetilbudet enn å bruke 15 milliarder på et idrettsarrangement, sier Siv Jensen i en pressemelding.

Dette betyr at Frp vil gå imot statstøtte til et vinter-OL når saken skal behandles av Stortinget.

- Hvis formålet med OL i Norge er å markedsføre Norge som turistdestinasjon eller å få nye veger, vil vi få langt større effekt ved å heller investere direkte til det i stedet for å arrangere et OL, heter det i pressemeldingen.

Siste nytt

 • Odd-stjerne blir i klubben

  Fredrik Oldrup Jensen forlengjer avtalen med Odd ut sesongen. Mannen som har vore ei viktig brikke for Odd er på lån frå belgiske SV Zulte Waregem, og avtalen gjekk i utgangspunktet ut i sommar. Odd kjempar om gull i Eliteserien og ligg på 3.-plass, fem poeng bak Glimt og Molde.

  Oldrup Jensen
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Solid Hovland-start

  Viktor Hovland fortsetter sitt sterke spill i jakten på PGA-kortet. Torsdag gikk han den første runden på Korn Ferry Tour i Boise på 67 slag, fire under par. Det holder til en foreløpig delt 12. plass. En topp 25-plassering holder til PGA-kort.

  Nationwide Children's Hospital Championship - Round Three
  Foto: Matt SULLIVAN / AFP
 • Tutta åpnet ett slag under par

  Suzann Pettersen gikk første runde i Canadian Open i golf ett slag under par. Tutta fikk en bogey på 10. hull, men slo tilbake med birdie på både 14. og 15. hull. 38-åringen fra Oslo ligger foreløpig på en delt 25. plass.

  Suzann Pettersen i aksjon under første runde i CP Women's Open
  Foto: Vaughn Ridley / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal