Andreas Thorkildsen

Friidrett, Diamond League i Glasgow

Oppsummert

 • Følg Diamond League-stevnet i friidrett i Glasgow.
 • Andreas Thorkildsen deltar i spydkonkurransen.
 • Se alle resultatene fra stevnet her.
 • Stod over resten av konkurransen

  Andreas Thorkildsen har ikke lyktes i konkurransens fire første kast i Diamond League-stevnet i Glasgow, og valgte derfor å stå over den femte og sjette omgangen. Thomas Rühler vant konkurransen med personlig rekord på 86,99. Viteslav Vesely ble nummer to med 85,23 og Tero Pitkämäki nummer tre med 84,95.

  – Det er noe som ikke stemmer for Andreas, han får det ikke til. Det var en liten opptur forrige gang med et kast over 80 meter, men det var tilbake til gamle synder i dag, sa Vebjørn Rodal under NRK-sendingen.

Siste nytt

 • Atlético vant etter VAR-drama

  Atlético Madrid mistet en straffe og en scoring etter videodømming, men var likevel sterkest og slo Juventus 2–0 i den første åttedelsfinalen i mesterligaen. Med 2–0 har Madrid-klubben et knallsterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Torino 12. mars.

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • City vant med ti mann

  Manchester City tok oppskriftsmessig ledelsen borte mot Schalke 04, men så snudde kampen. Det tyske hjemmelaget ble tildømt to straffespark, og satte begge. I andre omgang fikk Nicolas Ottamendi sitt andre gule kort og marsjordre, men City ga seg ikke. Leroy Sané satte et herlig frispark, og i sluttminuttene slet Raheem Sterling seg fri og bredsidet inn seiersmålet.

 • Kasper forsvarer valget av Pattaya

  FIS-president Gian-Franco Kasper (75) forsvarer beslutningen om at Det internasjonale skiforbundets kongress legges til Thailand. Norges Skiforbund ønsket at FIS-kongressen i 2020 ikke skulle arrangeres i Pattaya.

  – Pattaya er ikke bare sexindustri. Etter det jeg vet, er det en by med fasiliteter for å avholde store kongresser. Byen har også den luksusen vi trenger for våre delegater, sa FIS-president Kasper på en pressekonferanse i Seefeld.

  Kasper
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal