NRK Meny

Friidrett, Diamond League i Brussel

 • Ingen norske i Brussel

  Det er ingen norske namn på startlistene til Diamond League-finalen i Brussel på fredag. NRK veit at managementet til Isabelle Pedersen har jobba med å få hekkeløparen inn i feltet, men foreløpig er 23-åringen ikkje av dei ni løparane på lista.

  Isabelle Pedersen
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix
 • 110 meter hekk

  Pascal Martinot-Lagarde fra Frankrike vant 110 meter hekk på 13.08 og vant også Diamond League sammenlagt på distansen. Orlando Ortega kom på andreplass med tiden 13.13.

  Den franske løperen Pascal Martinot-Lagarde løp inn på 13.08 på 110 meter hekk under det siste Diamond League-stevnet for i år. Kommentator: Lars Lystad og Vebjørn Rodal
 • Justin Gatlin inn til årsbeste

  I Diamond League-stevnet i Brussel løp Justin Gatlin en sterk 100 meter. Tiden ble 9.77 noe som er beste tid på 100 meter i år. Det er også delt bestetid med den raskeste tiden i 2013. Den sto Usain Bolt bak.

  Michael Rodgers løp inn til andreplass på 9.93 og Asafa Powell løp på 9.95 på tredjeplass.

  Se løpet her. Kommentator: Lars Lystad Vebjørn Rodal
Den franske løperen Pascal Martinot-Lagarde løp inn på 13.08 på 110 meter hekk under det siste Diamond League-stevnet for i år. Kommentator: Lars Lystad og Vebjørn Rodal
Se løpet her. Kommentator: Lars Lystad Vebjørn Rodal

Siste nytt

 • Fortsatt kritisk for supporter

  Liverpool-supporteren som ble slått ned i supporterbråket før tirsdagens semifinale i mesterligaen mot Roma er fortsatt kritisk skadd. Den 53 år gamle mannen kjemper for sitt liv, skriver AFP.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Dave Thompson / AP
 • Skjelbred tilbake etter skade

  Per Ciljan Skjelbred er meldt skadefri og kampklar til Hertha Berlins bundesligamøte med Augsburg lørdag. Skjelbred har slitt med en skade i leggen.

  Per Ciljan Skjelbred
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Cramer fortsetter i Russland

  Markus Cramer fortsetter som trener for det russiske langrennslandslaget, melder nyhetsbyrået Tass. Tyskeren har signert en avtale som strekker seg til OL i 2022.

  – Han har gjort en strålende jobb, sier Jelena Välbe til Tass.

  Markus Cramer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid