NRK Meny
Normal

Målløse bergensere etter tap mot Lillestrøm

Branntrener Lars Arne Nilsen hadde ingen gode svar på hvorfor bortelaget ikke fikk utbytte av de mange målsjansene de hadde mot Lillestrøm.

brann

FORTVILET: Branns Sivert Heltne Nilsen raser mot dommer Ken Henry Johnsen etter en dommeravgjørelse på tampen av kampen.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– I dag har vi syv til åtte sjanser og da skal vi egentlig ha ett eller to mål, sier Brann-trener Lars Ane Nilsen etter kveldens kamp.

Har du noen tanker om hvorfor dere ikke klarer å score?

– Nei, det må vi bare trene på. Noen ganger scorer vi, og andre ganger ikke.

Før onsdagens kamp hadde ikke Lillestrøm tapt på hjemmebane de siste ni hjemmekampene i eliteserien.

– Synes vi er bedre enn Lillestrøm

Og rett før pause var det nettopp gikk Lillestrøm opp i ledelsen, mot spillets gang. Brann-keeper Piotr Leciejewski klarte ikke å holde på ballen etter et skudd fra Bassel Jradi. Returen gikk rett i beina på Erling Knudtzon som satte den komfortabelt i mål.

– Det var ingen stor kamp fra vår side. Vi får godt betalt på en dårlig dag, sier Knudtzon til TV 2 etter kampen.

Til tross for flere sjanser i første omgang, fikk ikke Brann hull på byllen og måtte dra fra Østlandet uten poeng.

– Jeg synes vi er bedre enn Lillestrøm i dag, men det er målene som teller. Og de scoret og ikke vi. Egentlig er vi gode nok til tre poeng i dag, men slik gikk det ikke, sier Erik Huseklepp til NRK etter kampen.

lillestrøm

JUBLET: Erling Knudtzon stod for kampens eneste mål.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Jeg er godt fornøyd med måten vi spiller, vi spiller en god bortekamp. Men vi scorer ikke mål og da får vi ikke poeng og det er der skoen trykker, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen etter kampen.

Friday mistet rekordsjanse

Før onsdagens kamp hadde Fred Friday scort i de siste syv eliteserikampene og med åtte mål er han foreløpig toppscorer i eliteserien. Rekorden på flest scoringer i norske eliteseriekamper på rad har Ole Stavrum med 11 kamper for Lyn i 66/67 sesongen.

Uten mål mot Brann mister Friday dermed sjansen til å ta denne rekorden.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag