NRK Meny

Freeski

 • Christiansen mister sesongopninga

  Tiril Sjåstad Christiansen mister sesongopninga i Big Air i Chile i helga, etter at ho fekk ein smell i kneet på trening. – Skaden ser ikkje alvorleg ut, men landslagsleiinga vil vere på den sikre sida og sender Tiril heim til undersøking, skriv skiforbundet i ei pressemelding. Ho var beste fristilkøyraren i verda sist sesong, og var favorittmtil sesongopninga i Chile.

  Tiril Sjåstad Christiansen
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix
 • Andreplass på Sjåstad Christiansen

  Tiril Sjåstad Christiansen tok annenplassen i søndagens freeski-finale i Dew Tour med poengsummen 86.00. Vinneren ble 13 år (!) gamle Kelly Sildaru fra Estland. Hun fikk poengsummen 90.80. Johanne Killi ble nummer fire.

  Tiril blir aldri 100 prosent
  Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Bråten vant kvalik i sesongåpningen

  Slopestylekjører Øystein Bråten vant torsdagens kvalifisering på den amerikanske Dew Touren med 92 poeng. En god prestasjon fra nordmannen vil gi ham muligheten til å delta i X Games i januar.

  Bråten
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Siste nytt

 • VG: Brækhus avlyser kamp

  Cecilia Brækhus dropper å bokse under stevnet i Las Vegas 15. september, skriver VG.

  – Jeg satte en grense nå. Det har vært et krevende år med to kamper på hver sin side av kloden i løpet av tre måneder, sier Brækhus til avisen.

  Cecilia Brækhus
  Foto: Kristine Hirsti / NRK
 • Deumeland utskrevet

  Starts Jonas Deumeland ble fraktet bort på båre under klubbens oppgjør mot Strømsgodset i går. Klubben melder på sin nettside at tyskeren ble skrevet ut fra sykehus litt etter 23.30 i går kveld. – Jeg har litt smerter, men det går bra, sier keeperen.

  Jonas Deumeland
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Ruud faller på verdensrankingen

  Tennisspiller Casper Ruud går fem plasser ned på den siste ATP-rankingen og er nå på 143. plass. Rafael Nadal beholder posisjonen som verdensener. Nordmannen er for tiden i USA og forbereder seg til kvalifiseringen til US Open.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd