Siste nytt

 • Drammen trekker seg fra europacupen

  Håndballaget Drammen dropper europacupspill denne sesongen. Grunnen er risikoen knyttet til koronapandemien.

  Det melder daglig leder i Drammen Håndballklubb, Arne Dokken, til Drammens Tidende onsdag.

  Klubben hadde walkover de to første rundene av europacupen. I forrige uke ble DHK trukket til å møte østerrikske Ferlach i turneringens tredje runde. Kampene skulle etter planen blitt spilt hjemme og borte i helgene 12.-13. desember og 19.-20. desember.

  Eliteserien håndball, menn: Drammen-Elverum
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
 • Messi får bot etter Maradona-gest

  Lionel Messi hyllet avdøde Diego Maradona ved å vise fram en gammel Maradona-drakt i en målfeiring sist helg. Nå bøtelegges han med 600 euro, i tillegg til det gule kortet han fikk umiddelbart etter hyllesten.

  Da Messi la på til 4-0 med et praktmål mot Osasuna på søndag, tok han av seg Barcelona-drakten og viste fram en gammel Newell's Old Boys-trøye med nummer 10 på ryggen.

  Lionel Messi
  Foto: J. Bassa / AFP
 • Verdenscuprenn i Kina kan avlyses

  Det internasjonale skiforbundet (FIS) har ikke enkle dager for tiden. Kina er i ferd med å trekke seg som arrangør av en rekke verdenscupkonkurranser.

  FIS opplyser at Kinas skiforbund har gitt beskjed om at verdenscuprenn ikke kan holdes i landet denne sesongen. Årsaken er kinesiske koronarestriksjoner.

  Også organisasjonskomiteen for vinter-OL i Beijing i 2022 har stilt seg bak signalene som er sendt til FIS. En endelig bekreftelse er ikke klar, men det meste tyder på at det vil komme avlysninger om kort tid.

  Finland Ski World Cup Ruka Nordic
  Foto: Emmi Korhonen / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal