Fransk Ligue 1 2016/2017

 • Lacazette enig med Atlético Madrid

  Alexandre Lacazette forlater den franske klubben Lyon til fordel for Atlético Madrid, bekrefter klubbpresident president Jean Michel Aulas overfor Sky Sports. Lacazette har lenge vært ryktet bort fra klubben, og spissen har tidligere uttalt at han forlater Lyon til sommeren.

  Lacazette
  Foto: PHILIPPE DESMAZES / AFP
 • Lacazette forlater Lyon

  Den franske måltyven Alexandre Lacazette bekrefter at han er ferdig i Lyon etter årets sesong. Atlético Madrid kan bli hans neste arbeidsgiver, skriver NTB.

  Lacazette
  Foto: Emmanuel Foudrot / Reuters
 • Monaco nesten sikker

  Monaco er så godt som sikker på sin første ligatittel sidan 2000 etter 4-0 over Lille i kveld. Monaco er tre poeng om mange plussmål føre PSG, som berre har ein kamp igjen.

  Monaco har to, og kan sikre tittelen med poeng heime mot St. Etienne onsdag.

 • Berge Monaco-aktuell for 140 mill

  Sander Berge (19) kan smadre den norske overgangsrekorden i fotball for unggutter. Ifølge en belgisk avis er Monaco på banen. Han kan gå for 140 millioner kroner.

  Berge har imponert for Genk denne sesongen. Het Laatste Nieuws melder at den har flere kilder som opplyser at Berge er høyt oppe på listen. 15 millioner euro er et beløp avisen henviser til.

  KRC Genk's Sander Berge
  Foto: Francois Lenoir / Reuters

Siste nytt

 • Tre nykommere på årets hopplandslag

  Hopplandslaget utvides fra 12 til 15 utøvere. Anders Håre (20), Thea Minyan Bjørseth (16) og Eirin Kvandal (18) er nye på laget. Kvinnelandslaget blir utvidet til seks utøvere, mens ni utøvere er tatt ut til herrelandslaget. Landslaget innleder med samling på Lillehammer denne uken.

  Hopp
  Foto: Gorm Kallestad
 • Lundby mottok Raw Air-prisen

  Maren Lundby vant som kjent Raw Air sammenlagt i mars, men turneringen ble avbrutt på grunn av koronautbruddet. Nå har hun imidlertid mottatt beviset på at hun gikk til topps i den prestisjefulle hoppturneringen. Lundby vant samtidig verdenscupen sammenlagt.

  Maren Lundby
  Foto: Frode Søreide / NRK
 • RBK henter landslagsspiller

  Kristine Minde forlater storklubben Wolfsburg til fordel for Rosenborg, melder klubben på sine nettsider. Minde, som har 107 landskamper for Norge, er spilleklar for RBK fra 1. august 2020 med kontrakt ut 2022.

  Minde
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal