Fransk Ligue 1 2016/2017

 • Lacazette enig med Atlético Madrid

  Alexandre Lacazette forlater den franske klubben Lyon til fordel for Atlético Madrid, bekrefter klubbpresident president Jean Michel Aulas overfor Sky Sports. Lacazette har lenge vært ryktet bort fra klubben, og spissen har tidligere uttalt at han forlater Lyon til sommeren.

  Lacazette
  Foto: PHILIPPE DESMAZES / AFP
 • Lacazette forlater Lyon

  Den franske måltyven Alexandre Lacazette bekrefter at han er ferdig i Lyon etter årets sesong. Atlético Madrid kan bli hans neste arbeidsgiver, skriver NTB.

  Lacazette
  Foto: Emmanuel Foudrot / Reuters
 • Monaco nesten sikker

  Monaco er så godt som sikker på sin første ligatittel sidan 2000 etter 4-0 over Lille i kveld. Monaco er tre poeng om mange plussmål føre PSG, som berre har ein kamp igjen.

  Monaco har to, og kan sikre tittelen med poeng heime mot St. Etienne onsdag.

 • Berge Monaco-aktuell for 140 mill

  Sander Berge (19) kan smadre den norske overgangsrekorden i fotball for unggutter. Ifølge en belgisk avis er Monaco på banen. Han kan gå for 140 millioner kroner.

  Berge har imponert for Genk denne sesongen. Het Laatste Nieuws melder at den har flere kilder som opplyser at Berge er høyt oppe på listen. 15 millioner euro er et beløp avisen henviser til.

  KRC Genk's Sander Berge
  Foto: Francois Lenoir / Reuters

Siste nytt

 • Semenya-høring avsluttet

  Idrettens voldgiftsrett (CAS) avsluttet fredag en ukelang høring i saken Caster Semenya har anlagt mot Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF). En avgjørelse vil bli fattet senest 26. mars. Spørsmålet til behandling er om kvinnelige utøvere som i likhet med Semenya har naturlig høyt testosteronnivå skal være nødt til å bruke hormonnedsettende medisin for å få lov til å konkurrere som kvinne i eliteidrett.

  Caster Semenya i CAS
  Foto: Laurent Gillieron / AP
 • Arboine klar for Sarpsborg 08

  Pablo Arboine er klar for Sarpsborg 08, melder klubben på sine hjemmesider. Den 20 år gamle midtstopperen, som også kan spille som back, debuterte nylig for Costa Ricas landslag. Han ankom Sarpsborgs treningsleir i spanske Marbella fredag.

  Pablo Arboine
  Foto: Ezequiel Becerra / AFP
 • Sølv til Schmid

  Eric Frenzel tar sin 19. medalje i VM eller OL, mens Schmid gjør som han gjorde i Liberec i 2009 og tar sølv! Det er Norges første individuelle medalje i kombinert på ti år. For en prestasjon av Schmid! Rehrl tar bronse. Riiber prøvde seg i langrennet, men blir nummer fem.

  VM ski 2019. Kombinert. Jan Schmid
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal