Hopp til innhold

Siste nytt

 • Kraftig reaksjoner etter mål: – Kan ikke fatte og begripe

  Stabæk fikk en drømmestart mot Vålerenga på Nadderud, og til pause, leder bærumslaget 2–0.

  Underveis i omgangen ble Mushaga Bakengas 2-0-scoring, ti minutter før pause, en stor snakkis. Ballen berørte tilsynelatende hånden til spissen får han doblet ledelsen for vertene.

  Det har skapt reaksjoner og vekt oppsikt.

  – Han bruker armene aktivt for å styre og dempe den ballen, sier Jesper Mathisen i TV 2-studio.

  – Jag kan ikke fatte og begripe at det ikke er hands, fortsetter eksperten.

  Tidligere i kampen hadde Kasper Høgh ført vertene i ledelsen, men reaksjonene på 2-0-scoringen lot ikke vente på seg.

  – Ok, jeg skjønner altfor lite av hands-regelen. Nå skjønner jeg enda mindre, når målet til Bakenga godkjennes på Nadderud, skriver fotballekspert Lars Tjærnås på Twitter.

  Målet ble til slutt stående etter en VAR-sjekk Bakenga selv er ikke tvil om at det var riktig dømt

  – Jeg opplever at ballen kommer og jeg har hendene helt inntil. Ifølge regelbøkene så er ikke det hands. Det er bra dømt, sier han til TV 2.

  Stabæk
  Foto: Skjermdump/TV 2
 • Kristoff vant siste etappe av Tour of Norway: – Betyr mye

  Alexander Kristoff var sterkest i spurten og vant den siste etappen i Tour of Norway.

  – Det betyr mye å få en seier. Det var lenge siden jeg hadde en seier. Jeg håper ikke det blir like lenge til neste gang, sier 35-åringen til NRK.

  Til tross for en tøff stigning opp Grisabakken få kilometer før målgang, så ble det spurtoppgjør på den 151,2 kilometer lange etappen med start og mål i Stavanger, skriver NTB.

  – Å vinne er aldri lett. Det er noen raske ryttere her, som Jordi Meeus. At jeg slår ham, det er et kvalitetstegn, sier seiersherren.

  Seieren var den første Uno-X har tatt i rittet på hjemmebane. Etter målgang dediserte Kristoff seieren til Johan Kaggestad for det han har gjort for sykkelsporten.

  – Johan, denne seieren er til ære for deg, sa han til TV 2.

  Tour of Norway Bryggen-Fløyen
  Foto: Tuva Åserud / NTB
 • Bekreftet: Mauricio Pochettino blir Chelsea-manager

  Mauricio Pochettino (51) er ny Chelsea-trener. Det bekrefter klubben selv på Twitter mandag. Argentineren starter i jobben 1. juli.

  Den tidligere Tottenham- og Paris Saint-Germain-treneren har signert en toårskontrakt, med mulighet for ett års forlengelse. 51-åringen tar over etter midlertidig trener Frank Lampard, og blir Chelseas fjerde trener på under ett år.

  – Mauricio er en trener i verdensklasse, med en enestående merittliste. Vi gleder oss til å ha ham om bord, sier Chelseas eiere i en pressemelding.

  Pochettino ble meldt å være i sluttforhandlinger allerede i slutten av april. Nå er alle detaljer unnagjort, og forberedelsene foran en hektisk sommer kan starte. Chelsea står overfor en stor ryddejobb.

  2022/23-sesongen ble en fiasko for Chelsea, som til slutt endte på 12.-plass i Premier League.

  Et amerikansk konsortium kjøpte i mai i fjor Chelsea etter nesten to tiår med Roman Abramovitsj som eier. Siden har pengene sittet svært løst, og ingen i fotballen har det siste året brukt mer på overganger. (NRK/NTB)

  Mauricio Pochettino
  Foto: BENOIT TESSIER / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste