NRK Meny

Foyston ansatt som Høgmos assistent

Martin Foyston er fulltidsansatt som Per-Mathias Høgmos assistent på landslaget. Engelskmannen får ansvaret for analysearbeidet.

Foyston, som tidligere drev analysearbeid for Fulham under den nåværende engelske landslagssjefen Roy Hodgson, kommer fra svenske Djurgården.

Engelskmannen har fram til nå kombinert jobben på landslaget med lignende arbeid i Djurgården, men han forlater den svenske klubben med umiddelbar virkning for å jobbe i Norge på fulltid.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street