Fourcade vant - Christiansen i form

Martin Fourcade økte ledelsen i verdenscupen etter at han vant skiskyttersprinten i Ruhpolding torsdag. Med det tangerer han Ole Einar Bjørndalens elleve seire i Ruhpholding. Vetle Sjåstad Christiansen var Norges beste og endte på en fjerdeplass. Christiansen hadde beste langrennstid i sprinten, men med én bom på stående skyting røk pallplassen.

– Det var et veldig bra løp. Jeg er dritforbanna (for bommen), men jeg har et veldig godt utgangspunkt før jaktstarten, sier Christiansen til NRK.

Quentin Fillon Maillet og Benedikt Doll tok henholdsvis andre- og tredjeplass. Erlend Bjøntegaard var nest best av de norske med en 19.-plass. Tarjei Bø endte som nummer 27, med Johannes Dale like foran på 26.-plass.

Germany Biathlon World Cup
Foto: Hendrik Schmidt / AP

Siste nytt

 • Katastrofestart for Hovland

  Golfesset Viktor Hovland har fått en tung start på PGA-turneringen i golf i Florida. Nordmannen er sju slag over par etter første runde. Hovland må være topp 70 etter morgendagens runde for å klare cuten og dermed få spille lørdag og søndag. I fjor gikk cuten på to slag over par.

  2wHD4mPX-7k Viktor Hovland.
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP
 • EM-bronse til Noreg

  Ukraina tok gull på blanda stafett under EM i Raubitsji i Kviterussland torsdag. Det norske laget gjekk inn til bronsemedalje like bak Russland på sølvplass, 33,7 sekund bak gullet. Åsne Skrede, Ida Lien, Sivert Guttorm Bakken og Aleksander Fjeld Andersen gjekk på det norske laget. På parstafett tidlegare onsdag tok Noreg gull.

  Aleksander Fjeld Andersen
  Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
 • Utsatt grunnet orkanvarsel

  Kveldens 16-delsfinale i europaligaen mellom RB Salzburg og Eintracht Frankfurt er utsatt grunnet orkanvarsel, melder den østerrikske klubben. Det jobbes med å finne nytt tidspunkt for kampen så raskt som mulig. Eintracht Frankfurt leder 4-1 etter første kamp.

  Red Bull Arena i Salzburg
  Foto: Michael Dalder / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal