Fourcade vant - Christiansen i form

Martin Fourcade økte ledelsen i verdenscupen etter at han vant skiskyttersprinten i Ruhpolding torsdag. Med det tangerer han Ole Einar Bjørndalens elleve seire i Ruhpholding. Vetle Sjåstad Christiansen var Norges beste og endte på en fjerdeplass. Christiansen hadde beste langrennstid i sprinten, men med én bom på stående skyting røk pallplassen.

– Det var et veldig bra løp. Jeg er dritforbanna (for bommen), men jeg har et veldig godt utgangspunkt før jaktstarten, sier Christiansen til NRK.

Quentin Fillon Maillet og Benedikt Doll tok henholdsvis andre- og tredjeplass. Erlend Bjøntegaard var nest best av de norske med en 19.-plass. Tarjei Bø endte som nummer 27, med Johannes Dale like foran på 26.-plass.

Germany Biathlon World Cup
Foto: Hendrik Schmidt / AP

Siste nytt

  • Norge ikkje til EM-finalen

    Norge tapte for Kroatia 28-29 etter fire ekstraomgangar i semifinalen. Det betyr bronsefinale laurdag. Sigersmålket kom to sekund før slutt.

    Motstandar i bronsekampen blir enten Spania eller Slovenia.

  • Sondre Tronstad frå FKH til Vitesse

    FK Haugesund skriv i ei pressemelding at dei har selt midtbanespelaren Sondre Tronstad til den nederlandske klubben Vitesse.

    24-åringen frå Kristiansand har tidlegare spelt for britiske Huddersfield, og har no skrive ein kontrakt med den nederlandske klubben som strekk seg fram til 2023. Martin Ødegaard og Marcus Pedersen har begge vore Vitesse-spelarar tidlegare.

Sendeplan

Kl. Program Kanal