Fourcade foran Bjørndalen

Ole Einar Bjørndalen gikk et knalløp fram til de siste 900 meterne, men en kollaps de siste 900 meterne gjorde at en tydelig misfornøyd Bjørndalen mistet ledelsen til Martin Fourcade.

Siste nytt

 • Christiansen sikret tredjeplassen

  Etter en sterk sluttspurt sikret Vetle Sjåstad Christiansen tredjeplassen foran franske Simon Desthieux på jaktstarten i Ruhpolding. Martin Fourcade var nok en gang uslåelig, og kunne gå i mål i ensom majestet. Hans franske lagkamerat, Quentin Fillon Maillet lå lenge i tet med Fourcade, men med én bom ble det andreplass på franskmannen. Tarjei Bø ble nest beste nordmann på syvendeplass, over minuttet bak Fourcade.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Kristoffersen på pallen i Wengen

  Henrik Kristoffersen ble nummer to i søndagens slalåmrenn i Wengen. Clement Noel fra Frankrike vant, fire tideler foran nordmannen, mens Alexander Khoroshilov ble nummer tre. Sebastian Foss Solevåg endte på 4. plass, to hundredeler unna pallen.

  – Det er mye bra skikjøring for tida, så dette var ikke den verste 2. plassen. Jeg kjører på grensen i henget, og så dabber det av på slutten. Det er bratt og vanskelig her i Wengen, sier Kristoffersen til NRK.

  Han ser imidlertid på Noel som et godt tilskudd til slalåmtoppen.

  – Det er en fordel å ha en sånn fyr som det her. Det kunne ha blitt kjedelig etterhvert om jeg bare hadde vunnet. Det er bra for sporten med konkurranse, sier han.

  Henrik Kristoffersen under søndagens slalåmrenn i Wengen.
  Foto: Stefan Wermuth / AFP
 • Bolsjunov i ensom majestet

  Aleksandr Bolsjunov gikk ut først, kontrollerte underveis og vant søndagens jaktstart i Nove Mesto i Tsjekkia. Johannes Høsflot Klæbo ble nummer to etter å ha spurtslått lagkameratene Simen Hegstad Krüger og Sjur Røthe. Krüger tok den siste pallplassen.

  Aleksandr Bolsjunov under fredagens jaktstart i Nove Mesto.
  Foto: Petr David Josek / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal