NRK Meny

Fotballsupporter skutt i Roma

En fotballsupporter og en politimann skal ha blitt skutt i forkant av den italienske cupfinalen lørdag, melder flere medier. Ifølge nyhetsbyrået AP skal supporterens tilstand være kritisk. Politimannen skal ha blitt skutt i hånden. Kampen mellom Napoli og Fiorentina skulle i utgangspunktet starte klokken 21.00.

Football Italia melder på Twitter at politiet i Roma ikke tror skuddene har en sammenheng med fotballkampen, men at Napoli-supporterne var i området og ble truffet i kryssilden.

Siste nytt

 • Styrer mot stort underskudd

  De foreløpige regnskapstallene fra Norges Cykleforbund viser et underskudd på 17,5 millioner kroner. Egenkapitalen er borte, og sykkel-VM i Bergen får skylden, skriver NTB.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Svensk OL-gull i curlingfinalen

  De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne, skriver NTB.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Barcelona filleristet Girona

  Barcelona kom kjapt over åpningssjokket etter Cristián Portus tidlige scoring og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Luis Suárez satte tre, Lionel Messi to og Philippe Coutinho ett i storseieren.

  SOCCER-SPAIN-FCB-COR/
  Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Høydepunkter fra dagen
Sportsrevyen
OL-magasin spesial