NRK Meny

Fotballspiller døde etter steinkast

 • Fotballstopp i Algerie

  Algeries fotballforbund avlyser alle kamper kommende helg etter at stjernespissen Albert Ebosse døde da han ble truffet av en gjenstand kastet fra tribunen.

  Fotballforbundet gjorde det i en uttalelse klart at det vurderer straffetiltak mot Ebosses klubb Kabylie, som kan bli utestengt fra alle turneringer.

 • Fotballspiller døde etter steinkast

  Den kamerunske spissen Albert Ebossé (24) ble truffet av det som ifølge Guardian ble kastet fra tribunen mot slutten av kampen mellom JS Kabylie og USM Alger i den algerske serien.

  I en uttalelse gjengitt i avisen kommer det frem at lokale myndigheter nå åpner etterforskning for å finne ut hva som har skjedd.

  Ifølge footafricas kilder var det en stein som ble kastet fra tribunen, og spilleren døde på vei til sykehus.

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup fristil: Skicross
V-cup fristil: Skicross
V-cup alpint: Super-G, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G menn
V-cup alpint: Super-G menn
Best i verden: Kupper'n
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting: Sprint menn
EM svømming