NRK Meny
Normal

Fotballforbundet tilbyr sluttpakke til alle ansatte

Alle ansatte i NFF har fått tilbud om å slutte i jobben. – Vi trenger en annen, viktigere kompetanse, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.

NFF pressetreff.

GENERALSEKRETÆR: Pål Bjerketvedt i NFF.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

NFF meldte nyheten selv på sine nettsider torsdag kveld.

– Vi tilbyr en sluttavtaleordning til alle 79 faste ansatte. Det har sammenheng med at vi er i sluttfasen av en strategiprosess der vi peker på viktige satsingsområder framover, fra 2018, sier Bjerketvedt til NRK.

Han påpeker at det er frivillig, og at alle ansatte kan søke om sluttpakke. Håpet er å frigjøre ressurser til å ansette fire-fem nye. Bjerketvedt mener det er for tidlig å si noe om nøyaktig hva slags kompetanse NFF ønsker inn, og hva de ønsker å kvitte seg med.

– Vi peker ikke på noen, det er et frivillig program. Vi oppsummerer når vi ser hvor mange som er interessert. Det går ut som et generelt tilbud til alle administrativt ansatte i NFF på Ullevaal stadion.

De 79 ansatte er fordelt på administrasjon, marked, anlegg, konkurranse og sport.

– Det er sentralt på Ullevaal, ikke i kretsene, presiserer Bjerketvedt.

Han sier at fotballforbundet særlig må fornye seg digitalt.

– Vi trenger å gjøre justeringer, og vi trenger noe ny kompetanse. For å skaffe kompetanse trenger vi å frigjøre noen årsverk. Særlig digitalt trenger vi å fornye oss, sier han.

Siste nytt

 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Nordstad Moen ute i åtte uker

  Sondre Nordstad Moen har fått en stressreaksjon i høyre lårbein, og er vil ikke kunne løpe på åtte uker, skriver Norges Friidrettsforbund i ei pressemelding. Nordstad Moen måtte bryte maratonløpet under EM i Berlin på grunn av skaden.

  Friidrett, Diamond League, Bislett Games 2018, Bislett Stadion
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Europaligaen: Rosenborg - Cork
NM-veka: NM-kveld