NRK Meny

Fotball, klubbøkonomi

 • Raufoss og Ull/Kisa i trøbbel

  Tallene lagt fram av Norges Fotballforbund fredag viser at 1.divisjonsklubbene Raufoss og Ull/Kisa er i trøbbel. Klubbene må rapportere positiv egenkapital ved ekstraordinær rapportering før 31.oktober. Gjør de ikke dette vil klubblisensen trekkes tilbake.

  fotball
  Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix
 • Forbyr tredjeparts eierskap

  FIFA har besluttet å forby tredjeparts eierskap av fotballspillere, fortalte president Sepp Blatter etter fredagens styremøte. Dermed blir det slutt på at eksterne investorer henter spillere til klubber og beholder overgangsrettighetene til spilleren.

  Blatter sa at en arbeidsgruppe vil bli nedsatt for å gjennomføre endringen, som vil tre i kraft etter en overgangsperiode

 • Lillestrøm og Stabæk i rød sone

  Lillestrøm og Stabæk er de eneste eliteserieklubbene som er i rød økonomisk sone ut fra regnskapstallene ved siste årsskifte. For LSK er situasjonen ny, Stabæk er i rødt for tredje halvårsregskap på rad. Seks klubber er i grønn sone (best), de andre havner i gul sone. I 1. divisjon er bare Tromsdalen i rødt, mens seks av 12 klubber i kvinnenes toppserie er i rødt. NFF presenterte tallene i dag.

Siste nytt

 • Uavgjort i bunnoppgjøret

  Stabæk og Start spilte 1-1 i onsdagens bunnoppgjør i eliteserien. Dermed står begge lagene med fire poeng etter seks serierunder. Ohi Omoijuanfo ga Stabæk ledelsen etter 70 minutter, mens Aron Sigurdarson utlignet for Start.

  Eliteserien 2018. Stabæk-Start. Nadderud Stadion.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Powell ferdig i Sandefjord

  Sandefjord Fotball bekrefter i en pressemelding onsdag kveld at Magnus Powell er ferdig som trener i klubben. Powell begynte i jobben så sent som 16. januar.

  Powell
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Chamberlain langtidsskadd

  Liverpool- og England-spiller Alex Oxlade-Chamberlain er satt ut av spill i lang tid og går glipp av fotball-VM etter kneskaden han pådro seg mot Roma tirsdag, melder BBC. 24-åringen pådro seg en båndskade i kneet.

  Alex Oxlade-Chamberlain
  Foto: OLI SCARFF / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid