NRK Meny

Fotball, gresk eliteserie 2016/2017

 • Olympiakos kan få poengtrekk

  Tarik Elyounoussi og seriemester Olympiakos risikerer å starte neste sesong med seks minuspoeng etter at det igjen er åpnet disiplinærsak i det greske fotballforbundet mot klubben, skriver NTB. Grunnen er påstander om bråk i spillertunnellen etter kampen mot Platanias.

 • Elyounoussi klar for Olympiakos

  Nordmannen Tarik Elyounoussi forlater Hoffenheim til
  fordel for greske Olympiakos. Det skriver grekerne på sin hjemmeside fredag kveld. Elyounoussi blir dermed lagkamerat med Omar Elabdellaoui i den greske hovedstaden.

  Tarik Elyounoussi
  Foto: RALPH ORLOWSKI / Reuters

Siste nytt

 • Søtvik får sjansen i Ruka

  Sindre Ure Søtvik imponerte under NM i kombinert og er blant seks norske utøvere som får sjansen i helgens verdenscupåpning i Ruka. Kombinertgjengen reiste mandag til Finland for å forberede seg til de kommende konkurransene.

  søtvik
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Jacobsen takket nei til verdenscup

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen (30) prioriterer Oslo, Skeikampen og Gålå framfor verdenscupåpningen i finske Ruka den kommende uken. Det er noen år siden Jacobsen presterte i verdenscupen i Ruka. Hun mener at det er klokest å prioritere annerledes nå.

  Sprint finaler.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Zucca involvert da Rangers vant

  Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 natt til mandag. Etter tap i de to siste kampene kunne Rangers nå juble for seier. Første periode var målløs, men fire minutter ut i andre periode scoret Kevin Hayes.

  SPO-HKO-HKN-OTTAWA-SENATORS-V-NEW-YORK-RANGERS
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal