Her klemmer Zlatan Superettan-spilleren som stanset ham

STOCKHOLM (NRK.no): Zlatan Ibrahimovic tapte duellen mot Hammarbys midtstopper. Det kvitterte han for ved å gi Daniel Theorin en god klem.

Zlatan Ibrahimovic

Her er bamseklemmen: Zlatan har netopp møtt veggen i form av Daniel Theorin, og svarer med å gi Hammarby-spilleren en skikkelig bamseklem

Foto: MAJA SUSLIN / Afp

Zlatan Ibrahimovic var tilbake i hjemlandet da hans Paris St. Germain møtte Hammarby i Stockholm og vant 2–0 tirsdag kveld. Men det var superstjernes bamseklem som fikk mest jubel:

Zlatan har vært på mange raid og hatt flere store målsjanser når han på ny er på ferd mot Hammarbys mål. Han finter bort en forsvarsspiller, men i møte med Daniel Theorin blir det full stopp.

Midtstopperen, som til vanlig spiller på andre nivå i Sverige, feier ballen bort fra superstjernen – og får Zlatan rett i fanget. Zlatan responderer med å omfavne motspilleren og gir ham rett og slett en skikkelig bamseklem som varte i flere sekunder – til vill jubel fra publikum.

Bamseklem

– Hehe, jeg måtte bare klemme ham. Det var fint. Han tok imot meg så jeg ikke falt. Han klemte til og jeg klemte til, sier Zlatan etter kampen.

Zlatan Ibrahimovic spilte bare første omgang. Men da var han til gjengjeld briljant, og banens klart beste.

Zlatan viste seg også fra en litt uvanlig uegoistisk side i treningskampen. Ved flere anledninger lot han sjanser han selv kunne ha scoret på gå videre til andre, og spesielt til den bare 17 år gamle spissen Kingsley Coman.

– Ja, han er en ung, men bra gutt. Han kan bli en veldig bra spiller, sier Zlatan.

Møter Real Madrid

Kampen er den første i en miniturné i Sverige. Den har kommet i stand etter ønske fra Zlatan selv. PSG skal møte selveste Real Madrid i Göteborg lørdag – en kamp der billettsalget har gått uventet tregt.

Clement Chantome scoret det første målet et par minutter etter pause, og Orgeda doblet den fem minutter seinere.

Fotballnyheter