NRK Meny
Normal

Zidane savner én spiller i mesterligaen

Verken Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic eller Cristiano Ronaldo er «bra» nok for Zinedine Zidane. Den tidligere storspilleren savner en annen spiller i årets mesterliga.

Zinedine Zidane

Zinedine Zidane er imponert over Gareth Bales fotballferdigheter, og synes tempoet til Tottenhams lynving er skremmende. Franskmannen skulle gjerne likt å se briten i mesterligaen.

Foto: Thomas Mukoya / Reuters

Bale

Gareth Bale er elsket av Tottenhams supportere - og hylles av Zinedine Zidane.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

– Problemet dette året er at spilleren som har imponert meg mest, faktisk ikke spiller i mesterligaen, sier Zinedine Zidane med et smil til Sky Sports.

Selv om det er nok av stjernespillere igjen når mesterligaen drar seg til med kvartfinaler, er det altså én bestemt spiller Zidane savner i den gjeve turneringen.

Han spiller i en annen turnering. Det er (Gareth) Bale, avslører Zidane.

– Skremmende

Tottenhams lynving har ikke fått muligheten til å imponere i mesterligaen denne sesongen etter London-klubbens tabellplassering i 2011/2012. Men 23-åringen har til gjengjeld terrorisert motstanderlagene i europaligaen.

Zidane, som står med 108 kamper og 31 mål for det franske landslaget, er mildt sagt imponert over Bales fotballkvaliteter.

– Han er unik. Han får alt til å se så lett ut. Hans tempo er skremmende, sier Zidane.

– Teknisk god

Zidane er ikke bare imponert over hurtigheten til briten, han snakker også varmt om hvor raskt Bale kommer opp i fart.

– Hans akselerasjon er utrolig fordi han har evnen til å gå gjennom flere gir i et veldig lite rom, sier franskmannen og legger til:

– I tillegg er han veldig god teknisk, som også er viktig. Vi må ikke glemme at han spiller veldig bra fotball.

Fotballnyheter