NRK Meny
Normal

Wenger har ikke tilgitt Taylor

Se utdrag fra pressekonferansene til Arsene Wenger, Martin O'Neill og Carlo Ancelotti i forkant av helgens Premier League-runde her.

Eduardo

For første gang etter skrekkbruddet for to år siden returnerer Eduardo til St. Andrews.

Foto: Nick Potts / AP

Det er en helg med flere interessante oppgjør i Premier League. Tottenham og Portsmouth møtes på White Hart Lane i et oppgjør som Harry Redknapp neppe gleder seg over. I to perioder har han vært manager i klubben på den engelske sørkysten.

Video Rafa Benitez og Alex Ferguson

Rafa Benitez og Alex Ferguson om helgens kamper i Premier League.

I tillegg møtes Wolverhampton og formlaget Everton, Hull – som ikke har tatt noen poeng mot lag fra London – møter Fulham, og Gianfranco Zolas West Ham må vinne mot Stoke for å få litt arbeidsro frem mot sesongslutt. I kveldskampen tar Bolton imot tilnærmet ustoppelige Manchester United.

Eduardo tilbake på St. Andrews

Video Arsene Wenger pressekonferanse

Arsene Wenger om Robin van Persie og ligainnspurten.

For to år siden var Arsenal på toppen av tabellen med et godt grep om ligatittelen. Så møtte de Birmingham borte, Martin Taylor knakk beinet til Eduardo og William Gallas hadde et slags sammenbrudd.

Kampen var den første av en serie med uavgjortresultater som gjorde at gullet glapp for Wenger og hans menn. Franskmannen ble spurt om hendelsen på fredag:

– Har jeg støtt på Taylor? Nei. Føles det annerledes nå? Nei. Har følelsene mine avtatt med tiden? Nei.

Tidliger har Wenger uttalt at han håper Birmingham-fansen avstår fra å synge Martin Taylors navn når Arsenal kommer på besøk lørdag.

Optimisten Carlo Ancelotti

Video Arsene Wenger pressekonferanse

Carlo Ancelotti om exiten fra mesterligaen og innspurten i ligaen.

Chelsea klarte ikke hamle opp med Jose Mourinhos Inter i mesterligaen, men håper nå at tapet der vil gi dem et fortrinn i ligainnspurten. Ofte får man en mental knekk etter tap i viktige kamper, men Ancelotti føler at brakseieren over Portsmouth har bragt dem tilbake i vater.

Og Aston Villa møter de igjen i cupen om et par uker. Villa har slitt voldsomt i mars-måned, slik de har for vane å gjøre de siste årene. De håper å kunne snu trenden mot et Chelsea-lag de håper befinner seg i mesterligabakrus.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.