NRK Meny
Normal

Her bæres Wayne Rooney ut med stygg lårskade

Manchester Uniteds to nysigneringer scoret sine første mål for klubben, men skaden til Wayne Rooney stanset jubelen på Old Trafford. Den kan sette ham ut av spill lenge.

Wayne Rooney

Dette var ikke Wayne Rooneys dag. Først ble han benket til fordel for Robin van Persie. Etetr at han kom innpå, ble han skadd og mått ebæres ut. Det er uvisst hvor stygg skaden er

Foto: ANDREW YATES / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Britain Soccer Premier League

Rooney måtte støttes av van Persie før hjelpemannskapet kom til unnsetning.

Foto: Jon Super / Ap
– Det ser ikke bra ut i det hele tatt. Det er en stygg flenge han har fått. Han har reist til sykehuset og kan være ute i fire uker, sier United-manager Alex Ferguson til MUTV.

Manchester United jublet over seieren da dommeren blåste, nesten åtte minutter på overtid. Men skåret i gleden var skaden Wayne Rooney fikk i kampens siste sekunder.

Han kastet seg for å blokkere et Fulham-skudd, og ble uforskyldt tråkket på av Rodallega. Nærbildene viste en svært stygg og bred flenge i låret, og Rooney måtte bæres av banen.

Det er uvisst hvor stygg skaden er, og om han må holde seg borte fra fotballen.

van Persie startet og scoret

Han var uansett henvist til benken i denne kampen. Robin van Persie fikk i stedet lov til å gjøre sin United-debut fra start.

Robin van Persie

Robin van Persie åpnet sin United-målkonto på beste måte mot Fulham

Foto: ANDREW YATES / Afp

Det gjorde han med bravur. Etter at Fulham hadde tatt ledelsen etter bare to og et halvt minutt, slo United umiddelbart tilbake og overkjørte gjestene. Ti minutter var spilt da van Persie slo Brede Hangeland med brøkdelen av et sekund i en duell og smelte ballen i mål på direkten.

Den andre nyervervelsen Shinji Kagawa ville ikke være stort dårligere. Etter 35 minutters spill satte han i 2-1 til United, som på det tidspunktet hadde dominert kampen totalt.

Det fortsatte de med til pause, og Rafael da Silva la på til 3-1 helt i slutten av omgangen.

Fulham kom tilbake

Da tok hjemmelaget foten av gassen. De slapp Fulham mye mer til. Og dav Nemanja Vidic satte ballen i eget nett, kom Fulham sterkt tilbake.

De hvite avslørte hjemmelaget usikre forsvar, og bare David de Geas reaksjonsredinger hindret London-laget i å utlikne.

John Arne Riise skadet seg på trening før kampen og spilte ikke. - Men jeg er tilbake igjen neste helg, skriver han på twitter.

Fotballnyheter