Normal

Evra: – Vis litt kjærlighet til Ronaldo

Manchester Uniteds Patrice Evra hyller sin tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo foran tirsdagens returmøte mellom Manchester United og Real Madrid i Mesterligaen.

Cristiano Ronaldo

Tirsdag vender Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Det er knyttet store forventninger til Cristiano Ronaldos tilbakekomst til Old Trafford tirsdag kveld. Patrice Evra hyller sin gamle lagkamerat.

– Ronaldo elsker fortsatt United, og har et fantastisk rykte for hva han har gjort her. Fansen vil aldri glemme han. Vis Ronaldo litt kjærlighet, så holder vi han kanskje under kontroll, sier Evra til Manchester Evening News.

– Hans hus

Ronaldo presterte fantastisk i sin tid i Manchester United, og ble blant annet kåret til årets spiller i verden i 2008. Evra håper kampen på Old Trafford vil bli for følelsesladd for Ronaldo.

– Dette er hans stadion også, så det vil være masse følelser involvert. Jeg håper han spiller dårlig av den grunn, sier Evra til Manchester Evening News.

Etter overgangen til Real Madrid i 2009, har karrieren hans tatt enda mer av, og han blir nå regnet som en av de to desidert beste spillerne i verden, sammen med Barceolonas Lionel Messi.

Patrice Evra og Cristiano Ronaldo

Patrice Evra og Cristiano Ronaldo fra tiden i Manchester United.

Foto: Koji Sasahara / AP

Forventer varm velkomst

Cristiano Ronaldo selv, tror også han vil bli vist kjærlighet når han tar sine første steg på Old Traffords gressematte siden han forlot klubben.

– Jeg er sikker på at jeg vil bli ta godt i mot på Old Trafford. Etter alle årene og vennskapene jeg har fått av tiden i Manchester, tror jeg Old Trafford er en av plassene jeg vil bli tatt varmest i mot, forteller Ronaldo til Sky Sports.

Stjernespilleren håper han kan score for Real Madrid på hans gamle hjemmebane.

– Om jeg scorer, vil det være spektakulært. Det ville vært en vakker sensasjon, mener Ronaldo.

Fotballnyheter