NRK Meny
Normal

Vinn eller forsvinn for Lyn

Lyn møter Bodø/Glimt i siste serierunde før eliteserielagene tar sommerferie.

Bodø/Glimt-Lyn
Foto: Robin Stangeland / SCANPIX

Rare ferien blir det ikke. Bare neste helg er fotballfri, så begynner det på igjen.

Og for Rosenborg, Tromsø og Stabæk blir det ikke ferie i det hele tatt, fordi de er opptatt med kvalifisering til europaliga og mesterliga.


Nettradio: Hør søndagskampene på radio nå

Disse kampene spilles søndag 12. juli:


Fredrikstad - Sandefjord

Så til kampene søndag kl 18. Disse to lagene sliter litt, og befinner seg like over nedrykksstreken. Begge tapte sist. FFK for Brann forrige helg. Sandefjord for Odd. FFK ble også slått ut av cupen midt i uka. Vi tror på en knapp hjemmeseier.

Følg Fredrikstad - Sandefjord

Lillestrøm - Aalesund

To lag med sterkt motsatte resultater den siste uka. Lillestrøm ble utspilt av Viking i serien og av Stabæk i cupen. Aalesund slo Vålerenga i siste seriekamp, og vant i Sogndal i cupens 4. runde. Vi ser for oss en jevn match på Åråsen.

Følg Lillestrøm - Aalesund

Lyn - Bodø/Glimt

Kanskje rundens viktigste kamp. Disse to er i ferd med å bli hektet av i bunnen, og et tap kan være katastrofalt. Situasjonen er verst for hjemmelaget, som tok sesongens eneste seier i Bodø tidlig i april. Uavgjort er et nærliggende tips, spesielt siden Lyn har spilt 6 av 8 hjemmekamper uavgjort så langt i år.

Følg Lyn - Bodø/Glimt

Odd - Start

Odd er på bronseplass, først og fremst fordi de er seriens beste hjemmelag. Sist tok de dessuten sesongens første borteseier. Start sliter med forsvarsspillet for tiden, og har bare ett poeng på de to siste kampene tross fire mål. Odd vinner nok dette.

Følg Odd - Start

Strømsgodset - Rosenborg

SIF kjemper i bunnen og er i øyeblikket på kvalikplass. Rosenborg har gått gjennom alle de 16 rundene hittil uten tap, og leder suverent. Vi tror de også får sin 17. uten tap og sin sjuende strake seier.

Følg Strømsgodset - Rosenborg

Molde - Brann

Spilles søndag kl 20. Molde holder en klar andreplass, og viser ikke svakhetstegn. De tapte i Bergen i vår - eneste bortetapet de har. Brann er ikke pålitelige på bortebane, og vi tror Molde får revansje for tapet i Bergen.

Følg Molde - Brann

Runden avsluttes med Vålerenga - Tromsø mandag kl 19.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.