Reidar terget på seg Villas-Boas - ble vist bort

Tottenham-manager André Villas-Boas ble så irritert på tilskueren Reidar Stenersen jr. at han fikk nordmannen vist bort fra plassen sin under kampen mot Tromsø.

d

Manchester United-fan Reidar Stenersen benyttet anledningen til å minne Tottenham-manager André Villas-Boas´på hans svake resultater den siste tiden da han gjestet Alfheim torsdag.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Like før pause i torsdagens europaligakamp mot Tromsø pekte Tottenham-manager André Villas-Boas rett på Reidar Stenersen, som satt blant publikum, og fikk vaktene på stedet til å komme og hente ham.

Bakgrunnen?

Stenersen er Manchester United-fan, og da han ble sittende på første rad, bare noen få meter fra manageren, benyttet han anledningen til å terge ham litt.

«Sacked in the morning»

– Jeg sang først etter fem minutter at han skulle bli "sacked in the morning", altså få sparken i morgen - og da så han på meg. Da de gikk til pause og det fortsatt var 0-0, ropte jeg det igjen. Da pekte han på meg, og så kom det vakter og ville ha meg bort, forteller han til Nordlys, som først omtalte saken.

Tottenham har nemlig slitt i Premier League den siste tiden. Forrige helg gikk de på et 6-0-tap mot Manchester City, noe som har lagt et betydelig press på Villas-Boas.

Stenersen er lattermild da han forteller NRK.no om hendelsen, men innrømmer at den satte et lite støkk i ham der og da.

– Jeg ble litt skremt. Han så ganske stygt på meg. Det var et ordentlig blikk, for å si det sånn.

– Og da ga du deg, eller?

– Da ga jeg meg. Det var bare to strofer med «Sacked in the morning», sier han, og legger til:

– Sikkerhetsvakten sa at jeg måtte gå på andre siden, og da spurte jeg hvorfor. «Du vet hvorfor», var svaret. Og jeg skjønte jo hvorfor, ler han.

Forstår ikke reaksjonen

Likevel har han litt vanskelig for å forstå hvorfor André Villas-Boas reagerte såpass sterkt på sangen hans.

– Jeg skjønner egentlig ikke det, han hører jo langt verre enn det der i England. Det kan jo ikke være veldig farlig, mener han.

Hendelsen har også blitt snappet opp av britiske medier. The Guardian har i dag lagt ut en artikkel på sitt nettsted om Stenersen.

Hans-Thore Hanssen, sikkerhetsansvarlig under kampen, bekrefter hendelsen. Han mener vaktene handlet helt riktig.

– Ropes det ukvemsord, skal vedkommende snakkes til og eventuelt bortvises, og det er også ekstra strengt på denne typen kamper, sier han til Nordlys.

Kampen endte for øvrig 2-0 til Tottenham, som også tok gruppeseieren. Det var klart på forhånd at Tromsø ikke ville avansere i Europaligaen.

Fotballnyheter