NRK Meny
Normal

Muri: - Annan klyper meg i pungen

Det var totalt kaos etter at Rosenborg slo Vålerenga 3-1 i seriefinalen i eliteserien. Beskyldningene haglet begge veier.

Nils Arne Eggen

Les: Gulljubel etter perlescoring

- Jeg kjemper om posisjon med Prica for å være lengst frem ved en retur. Så får jeg en finger i rectum, og han (Annan, red.anm.) klyper meg i pungen.

Ordene kommer fra VIF-stopper André Muri til NRK etter kampen.

Stridens kjerne var situasjonen som oppsto etter at Vålerenga fikk straffe. Steffen Iversen gjorde seg klar til å skyte, mens de øvrige spillerne kjempet om posisjonene utenfor 16-meterstreken for å være først på en eventuell retur.

- Feil mann fikk gult

Av TV-bildene ser man at Annan tok et godt tak og kløp Muri i baken, men Muri mener ghaneseren gikk enda hardere til verks. Etter at Annan, ifølge Muri, hadde vært litt vel klåfingret, oppsto det knuffing mellom de to.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Freddy dos Santos var også med i begivenhetene, og fikk gult kort av dommer Terje Hauge.

- Hauge vil egentlig gi meg det gule kortet, men det havner på feil mann. Det blir avgjørende, sier Muri.

Han får langt på vei støtte av sin sjef, Martin Andresen.

- Muris versjon stemmer, det er slik situasjonen er. Slikt hører ikke hjemme på en fotballbane, men det har skjedd verre ting før. Men - utvisningen KAN ha vært avgjørende, sier Andresen.

NRK forsøkte å få en kommentar fra Annan om situasjonen etter kampen, men han gikk rett forbi den ventende pressen og i garderoben.

Les videre under bildet!

Martin Andresen

Martin Andresen var tydelig oppgitt i diskusjonen med Nils Arne Eggen etter kampen.

Foto: Kallestad, Gorm / Scanpix

- Freddy gjør ingen ting

Han og Nils Arne Eggen hadde en heftig debatt for åpent kamera på TV 2 i intervjusonen etter at kampen var over. Andresen passet på å gratulere RBK med seieren, men var klar på at Dos Santos aldri skulle hatt gult kort.

Eggen på sin side var ikke interessert i å se på skjermen for å vurdere situasjonen.

- Han har jo fingeren langt oppi rumpa til Muri. Det er jo Annan som begynner alt. Freddy gjør ingenting. Det er jo vanlig at dommer gir ett gult kort til hver etter denne type situasjoner, men det er jo alltid en som begynner og i dette tilfellet var det Annan. Freddy gjorde ikke noe galt, saAndresen til TV 2.

Hissig Eggen

Eggen repliserte:

- Nå slutter du med det tøvet der. Dere har tapt 1-3. Å skylde på dommeren etter å ha tapt 1-3... Håpløst, spør du meg.

Eggen hadde på ingen måte roet seg ned etter den opphetede diskusjonen foran åpent kamera. Foran pressekorpset etterpå tordnet han:

– Det er klart en utvisning har mye å si for kampen, men jeg tror vi hadde vunnet uansett om vi hadde spilt mot elleve mann. TV-bildene viser ingenting. Hvis dere ikke har andre spørsmål enn om gule kort, kan dere bare gå hjem, freste Eggen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.