NRK Meny
Normal

Vanskelig for Gamsten

Morten Gamst Pedersen og Blackburn får en tøff kamp i femte runde i FA-cupen.

Morten Gamst Pedersen
Foto: Jane Mingay / AP

Da venter en bortekamp mot enten Arsenal eller Bolton.

Morten Gamst Pedersen og hans Blackburn møter Arsenal dersom Gunners vinner sin omkamp mot Bolton 14. februar. Går Bolton videre, blir det lokaloppgjør i 5. runde

Topplagene unngikk hverandre

Manchester United, Chelsea og Arsenal slapp alle å møte hverandre i femte runde i FA cupen.

United, som har vunnet cupen imponerende 11 ganger, og som forsøker å vinne den for første gang siden 2004, får Reading på besøk. Det er tredje runde på rad United møter et lag fra eliteserien. Fra før har de slått ut Aston Villa og Portsmouth.

Lettere for Chelsea

Chelsea trakk en noe lettere motstander til sin hjemmekamp. De møter vinneren av oppgjøret mellom førstedivisjonslaget Blackpool og Norwich fra mesterskapsserien. Det oppgjøret blir avgjort 13. februar. Blackpool er det lavest rankede laget som er igjen i turneringen. Chelsea har allerede slått ut Macclesfield og Nottingham Forest etter at de kom inn i turneringen i tredje runde.

Lokaloppgjør

West Bromwich møter enten Bristol City eller Middlesbrough. De to sistnevnte møtes på nytt 13. februar i Middlesbrough. Fulham trakk Tottenham, og dermed er det også duket for et skikkelig hovedstadsoppgjør i femte runde.

Ellers ser øvrige kamper i femte runde slik ut: Watford Ipswich, Preston Manchester City og Plymouth Derby. Kampene spilles 17. og 18. februar.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.