NRK Meny
Normal

To mål i debuten

Vålerenga har hatt et spissproblem i flere sesonger på rad. Etter dagens lokaloppgjør mot Lillestrøm er det nok mange i klubben som anser dette problemet som løst.

Vålerenga
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Lillestrøm stod uten seier etter to kamper og var sultne på seier mot erkerival Vålerenga. Men de blåkledde ville det annerledes og vant fullt fortjent 3-0 på Åråsen.

Nrksport.no fulgte kampen

Hatoppgjør

Dette er en kamp som ikke kan tapes på grunn av rivaliseringen mellom de to klubbene. Og det var tydelig at begge lagene var preget av stundens alvor på det sleipe gresset i Lillestrøm.

Hele første omgang forsvant i hardt duellspill og mange pasningsfeil, som den dårlige gressmatta må ta sin del av skylda for. En målsjanse for gjestene var det eneste av interesse som skjedde de første 45 minuttene.

Etter pause ble det en helt annen kamp.

Spydspiss

Mohammed Abdellaoue, også kalt Moa, spilte sin første kamp fra start i seriesammenheng i dag. Og for en debut det ble. Ungutten fra Oslo viste seg tidlig fram i kampen med Åge Hareide på tribunen.

Med flere gode løp og forseringer skapte han hodebry for det ellers så stødige LSK-forsvaret.

Vålerenga

Mohammed Abdellaoue ga Vålerengas tilhengere noe å juble for.

Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Og i det 54.minutt var han framme med pannebrasken og satte inn sitt første tippeligamål for sesongen.

Med Klanen bak målet var jubelen til å ta og føle på. Og det skulle bli mer.

Talentet, som kom fra Skeid før årets sesong, satte inn sitt andre for dagen da han pirket inn en retur fra Otto Fredrikson i Lillestrøm-målet.

På dette tidspunktet i kampen var lufta gått ut av hjemmelaget og de kunne bare stå og se på at Martin Andresen satte spikeren i kista fra straffemerket bare fire minutter senere.

Kampen dabbet litt av etter dette og Vålerenga var aldri skikkelig truet av hjemmelaget.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.