NRK Meny
Normal

United vant i Moskva

Mål i sluttminuttene sørget nok en gang for Manchester United-seier.

Manchester Uniteds Antonio Valencia

Manchester Uniteds Antonio Valencia scorer vinnermålet mot CSKA.

Foto: japarinze / Scanpix/AP

Kampfakta: CSKA Moskva - Manchester United

Manchester United har tidligere slitt på bortebane mot russiske lag, men et seint mål av Antonio Valencia rettet på den statistikken.

Hjemmelaget startet friskest, mens gjestene fra Manchester mest fikk løpe etter ballen. Milos Krasic viste fine takter på høyrekanten til CSKA og la dermed inn en god søknad til United-sjef Alex Ferguson som tidligere har vist interesse for spilleren.

Det resulterte likevel ikke til de store målsjansene til CSKA det første kvarteret, og United kom mer med i kampen.

For unøyaktige

Et reservepreget Manchester United var også for unøyaktige i den siste pasningen foran 16-meteren slik at det heller ikke ble veldig farlig den veien. Nærmest mål i 1. omgang var Paul Scholes med skuddet sitt fra drøye 30 meter, men CSKA-målvakt Igor Akinfeev fikk med enkelte problemer slått ballen over mål. Dermed endte de første 45 minuttene målløst.

Nesten for United

Manchester Uniteds Nani foran Chidi Odiah

Manchester Uniteds Nani foran Chidi Odiah

2. omgang startet med målsjanser til begge lag. Nærmest var Nani da han stupheadet fra 10 meter, men Akinfeev reddet forsøket mesterlig.

Ti minutter før full tid var det Antonio Valencia som holdt på å sende United i føringen. Etter flott veggspill med Nani skjøt han ballen knallhardt i tverrliggeren fra 17 meter.

Valencia avgjorde

Bare minutter seinere var Valencia framme på nytt, og denne gangen gikk ballen i mål. Han fikk ballen på høyresiden av 16-meteren etter en stuss fra Dimitar Berbatov og dundret den i mål fra sju meter.

Dermed står United med full pott etter tre kamper i gruppespillet og er på god vei mot avansement fra gruppe B. CSKA står med en seier og får det langt tøffere.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.