NRK Meny
Normal

Bite-Tyson tar bite-Suarez i forsvar

– Han bet noen, sånt skjer, sier Mike Tyson.

Hall of Fame Boxing

Mike Tyson bet Evander Holyfield i øret for 16 år siden, Luis Suarez bet Branislav Ivanovic i armen på søndag. Tyson er sikker på at alle kan være venner likevel.

Foto: JACK SMITH / Ap

US-74153173

Mike Tyson uttalte seg om Luis Suarez i et radioshow tirsdag.

Foto: Jason Merritt / Afp

Etter Luis Suarez´ siste skandale, søndagens biting av Chelsea-spiller Branislav Ivanovic, får han støtte fra noen som virkelig kan sette seg inn i situasjonen hans - bokselegenden Mike Tyson.

– Kan ordne opp

De to har mye til felles. De er og var begge i verdenstoppen i sine idretter, og begge har brukt biting i forsøk på å stanse sine motstandere.

Mange husker nok da Tyson satte tennene i Evander Holyfields øre under en boksekamp i 1997.

– Han bet noen, sånt skjer. Jeg er sikker på han vil ordne opp med han fyren. Jeg ordnet opp med Evander og så gikk vi videre med livene våre, sa Tyson da han gjestet radioprogrammet «David Glenn» i USA tirsdag, ifølge The Guardian.

Følger Suarez på Twitter

Etter biteepisoden søndag var det flere som merket seg at plutselig hadde bokselegenden begynt å «følge» Suarez på nettstedet Twitter.

Tyson bekrefter at det var bitingen som gjorde ham oppmerksom på Liverpool-spilleren.

– Jeg så denne fyren på Twitter-tingen og tenke at jeg skulle sjekke ham ut og få vite hva historien hans handler om, forklarer Tyson.

Suarez har allerede fått en bot fra Liverpool som følge av bitingen, og FA har tatt ut tiltale mot ham. Han kan vente seg flere kampers karantene.

Det var under et angrep Suarez tok tak i midtstopperens arm og bet til. Dommeren fikk ikke med seg hendelsen, og spissen fikk derfor ikke noe straff under selve kampen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.