NRK Meny
Normal

Sju tyske spillere har influensa-symptomer

Bare ett døgn før den store kvartfinalen mot Frankrike innrømmer Tysklands landslagssjef Joachim Löw (54) at troppen er rammet av sykdom.

Tyskland

Det er ikke kjent hvem av de tyske spillerne som er syke. Her er Mats Hummels (t.v.), Mario Götze, Andre Schürrle og Bastian Schweinsteiger på vei inn på en buss sist lørdag.

Foto: ARND WIEGMANN / Reuters

– Sju spillere har på en eller annen måte pådratt seg en mild form for influensa, sier Löw til en tysk radiostasjon, ifølge flere internasjonale medier.

Löw vil ikke si hvilke spillere som nå kjemper en kamp mot klokka for å finne toppformen til den uhyre viktige kampen fredag kveld klokken seks norsk tid.

– For tidlig å ta ut laget

Tysklands landslagssjef Joachim Löw intervjues av journalister

Tysklands landslagssjef Joachim Löw tror sykdommen i troppen kan skyldes en kombinasjon av klimatiske forhold i Brasil og air condition på hotellet.

Foto: NELSON ALMEIDA / Afp

På grunn av sykdomsutbruddet er Löw usikker på hvordan startelleveren mot Frankrike blir.

– Som et resultat av sykdommen, er det for tidlig å ta noen endelige avgjørelser om startelleveren, sier landslagssjefen.

Mats Hummels måtte stå over mandagens åttedelsfinalen mot Algerie på grunn av feber, men er ventet tilbake mot Frankrike.

Air condition

Löw mener sykdomsutbruddet blant de andre spillerne skyldes air condition, reising og temperaturforskjeller, fremfor smitte fra Hummels.

Nå gjør Löw alt han kan for å avdramatisere situasjonen.

– Jeg vil ikke lage noe drama rundt dette, og håper situasjonen løser seg, sier han.

Kramer ikke på trening

Midtbanespilleren Christoph Kramer, som erstattet Bastian Schweinsteiger i ekstraomgangene mot Algerie, var den eneste spilleren som ikke deltok på Tysklands trening onsdag grunnet sykdom.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter