Tror på Tottenham-mirakel

Tottenham-spillerne har ikke gitt opp troen på avansement i Mesterligaen selv om de onsdag må ta igjen 0-4 på Real Madrid.

Luka Modric

Luka Modric er optimist på Tottenhams vegne

Foto: Tom Hevezi / Ap

De aller fleste tror at Real Madrid er så godt som klare for semifinalen i Mesterligaen, men i Tottenham-leieren har de ikke gitt opp før onsdagens returoppgjør i London.

- Det er mange i Tottenham-garderoben som tror på et mirakel, sa Tottenhams midtbanestjerne Luca Modric dagen før kampen på White Hart Lane.

Har Tottenham noe sjanse til avansement? Diskuter nederst i saken!

Han er likevel realist og vet at det er en tøff oppgave som venter laget hans.

- Det er et lag fullt av stjerner så det blir ikke lett, sa Modric videre.

Kroaten har Gladiator som favorittfilm og håper at Tottenham-spillerne kan vise kampvilje på linje med romertidens gladiatorer når de møter Real Madrid.

- Jeg tror at vi har vunnet folks respekt. Vi er et bra lag, men vi kan fortsatt lære av det som har skjedd i år, sier han videre.

Tottenham spiller i den jeveste europacupen for første gang på 25 år og slo ut Milan i forrige runde. Dermed mener Modric at Tottenham nå må regnes som en av de beste klubbene i Europa.

- Hvis vi får beholde det samme laget tror jeg at vi kan bli et av de beste lagene, sier han.

Minner om Fulham

Tottenham-manager Harry Redknapp har også minnet sine spillere om hva London-nabo Fulham gjorde da de i fjor slo ut Juventus av Europaligaen.

- Fulham tapte den første kampen 3-1 og lå under 1-0 etter to minutter av returoppgjøret, men de kom tilbake og vant 4-1 og gikk videre, sa Redknapp.

Dra på shopping?

Harry Redknapp

Harry Redknapp tror også på mirakler

Foto: Tom Hevezi / Ap

Han er likevel fullstendig klar over at han har oddsene mot seg. Ingen lag har gått videre i europacupen etter å ha ligger under 4-0 fra det første oppgjøret.

- Nei, jeg har ikke sagt det til spillerne. Det kan jo hende at de ringer med og spør om de behøver å komme, eller om de kan dra på shopping, avsluttet Redknapp.

Fotballnyheter