NRK Meny
Normal

Tromsø trakk det lengste strået

Men verken Strømsgodset eller Tromsø overbeviste i solskinnet i ishavsbyen i dag.

Fredrik Winsnes, SIF, og Sigurd Rushfeldt, TIL
Foto: Bertiniussen, Rune S. / SCANPIX

NRKsport.no fulgte kampen

Det hele kan vel betegnes som en jevn batalje hvor Tromsø til slutt vant 2-0.

Påfallende lavt tempo og til tider hårreisende pasningsspill er ikke en overdrivelse. Det tok lang tid før lagene innså at de spilte i den jeveste ligaen i Norge.

Tromsø var det beste laget, men Strømsgodset hadde de største sjansene. Eller rettere sagt: Fredrik Nordkvelle hadde de største sjansene.

Helbom x 2

I det 41. minutt serverte David Nielsen ballen på et gullfat til Nordkvelle. Den unge vingen fikk stå helt alene innenfor femmeteren på helt blank goal. Fredrik Nordkvelle dundra ballen himmelhøyt over.

I andre omgang fikk Nordkvelle nok en sjanse til å sende Drammen til himmels. Perfekt innlegg fra høyre som ulykkesfuglen får god tid til å heade i mål fra kloss hold. Men Nordkvelle headet likså godt ballen en liten meter utenfor.

Godset-dødarane

Mens Godset brente sjanser var Sigurd Rushfeldt og Morten Moldskred effektiviteten selv i motsatt ende av banen.

Man kan ikke si at Tromsøs spisspar spilte en god kamp, men mål ble det altså til slutt.

Rushfeldt i 87. og Moldskred i 91. minutt var i seneste laget, og Steinar Nilsen var imponert:

- Dette var kanskje den deiligste seieren så langt i sesongen. Jeg synes det er beundringsverdig av ”gutan” at de ikke gir opp, men kjemper til siste slutt. Jeg er svært fornøyd med tre poeng i dag, sier Nilsen til TV2Sport.

Men det var kanskje ikke en tilfeldighet at det var disse to som senket Strømsgodset. Morten Moldskred og Sigurd Rushfeldt har nemlig begge scoret i de tre siste møtene mot Godset.

Fotballnyheter