NRK Meny
Normal

Tre ganger Gunnarsson

Stabæks Veigar Pall Gunnarsson hadde ikke scoret før kveldens kamp mot Molde, så løsnet det.

Video REAX-PALL-050710-WS_MXF_Innboks.MP4

- Det blir ikke bedre enn dette.

NRKsport.no fulgte Stabæk - Molde

Stabæk slo Molde 4-3 og klatret på tabellen, mens for Molde ser det enda mørkere ut.

Rykker Molde ned? Diskuter nederst i saken!

Islandske Veigar Pall Gunnarsson har fått mye kjeft for at han ikke har scoret tidligere i sesongen, men i andres skadefravær fikk han mandag sjansen til å virkelig blomstre. Målene hans kom riktignok på straffer og etter en keepertabbe, men straffene skal jo også settes i mål og man skal jo være på rett sted når keeperen bommer. I tillegg spilte han en meget god kamp i angrepet til de blå.

- Jeg har scoret hat-trick før, men det er en god stund siden. Da jeg kom tilbake til Stabæk var jeg ikke godt trent, men jeg har jobbet hardt og har enda mer å gå på, sa Veigar Pall Gunnarsson til TV 2 etter kampen.

Keepertabbe

På mange måter ble Jan Kjell Larsens keepertabbe i forkant av 2-1, målet avgjørende for kampen. Han glapp han innlegget fra vestresiden ut i feltet, og der sto Pall Gunnarsson takket og bukket sjansen.

I den andre enden av banen stod landslagskeeper Jon Knudsen en god kamp og hadde blant annet en superredning på et skudd fra Thomas Holm etter et kvarters spill og flere andre gode inngripner.

Molde kom bedre med etter pause og hadde kanskje fortjent en utlikning, men midt i den gode Molde-perioden skjedde det som ofte skjer. Mikkel Diskerud kom i en kontring og fintet bort Vegard Forren med en herlig piruet. Diskerud ble hektet og dommeren pekte på straffemerket igjen.

Video - Det blir som et bang i hodet

- Det blir som et bang i hodet.

Hoff-perle

Espen Hoff fikk æren av å sette kronen på verket da han skrudde ballen nydelig i krysset fra drøye 20 meter.

Molde kom sterkt på slutten med reduseringer av både Aksel Berget Skjølsvik og Baye Djiby Fall. I tillegg hadde de flere gode sjanser på overtid, men nære hjelper som kjent ikke så mye.

Dermed er veien opp til en medaljeplass for Stabæk adskillig kortere. Det er nå fem poeng opp til Vålerenga på tredjeplass.

Spørsmålet er hva man skal gjøre i Molde. Et lag med medaljeambisjoner er definitivt ikke førnøyde med å ligge på 13. plassen etter 15 serieomganger.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.