Topp mot bunn i 1. divisjon

Sogndal leder 1. divisjon. I dag får de besøk fra Oslo av bunnplasserte Skeid. Se samtlige kamper i 1. divisjon DIREKTE på nrksport.no helt gratis.

Sogndals Anders Stadheim
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

I dag spilles det seks kamper i den 14. serierunden fra kl. 18.00.

Sogndal - Skeid

Kongsvinger - Hønefoss

Nybergsund-Trysil - Sarpsborg 08

Stavanger - HamKam

Tromsdalen - Mjøndalen

Moss - Haugesund

Se alle kampene i 1. divisjon her

Sogndal - Skeid

Sogndal topper tabellen og har vist god form lenge. Sogndølingene har ikke tapt på ni kamper og topper tabellen fire poeng foran Kongsvinger. Forrige runde vant Sogndal 2-0 borte mot Haugesund. Skeid er i motsatt ende av tabellen. Laget fra Oslo har hatt en forferdelig sesong til nå. Skeid har ikke vunnet på elleve kamper og har tatt svært beskjedne åtte poeng til nå.

Følg Sogndal - Skeid

Kongsvinger - Hønefoss

Det er duket for en "sekspoengskamp" på Gjemselund. Kongsvinger er nummer to på tabellen med 24 poeng. Hønefoss følger på plassen bak med ett poeng mindre. Kongsvinger tapte sist borte mot Sarpsborg og er fortsatt det eneste som ikke har spilt uavgjort. Hønefoss er ubeseiret på fem kamper. Sist vant Hønefoss 3-1 hjemme mot Stavanger.

Følg Kongsvinger - Hønefoss

Moss - Haugesund

MFK står med 15 poeng på en ellevteplass på tabellen før dagens kamp. Haugesund har fjerdeplassen på tabellen, med 23 poeng. Moss har med andre ord ikke fått den sesongstarten de hadde håpet, mens Haugesund kjemper om direkte opprykk. Moss tapte sist mot HamKam. Haugesund fikk stryk av hjemme mot Sogndal med 2-0.

Følg Moss - Haugesund

Nybergsund-Trysil - Sarpsborg 08

Før dagens møte har Nybergsund-Trysil 23 poeng. Like mange poeng som Hønefoss og Haugesund, mens Sarpsborg 08 er nede på 14 etter å ha blitt trukket tre poeng på grunn av økonomisk rot. Det ligger an til hjemmeseier i Trysil, ettersom Sarpsborg har tapt samtlige seks bortekamper de har spilt i år.

Følg Nybergsund-Trysil - Sarpsborg 08

Stavanger - HamKam

Stavanger har som forventet fått det tøft i år. Rogalendingene er nyopprykket, men det ser ut som besøket i 1. divisjon blir kortvarig. Stavanger er nestsist med ti poeng. HamKam har heller ikke overbevist i år. En sjetteplass på tabellen er ikke hva de drømmer om på hedmarken, men under sin nye trener, Vegard Skogheim, har HamKam vunnet sine to siste kamper.

Følg Stavanger - HamKam

Tromsdalen - Mjøndalen

Tromsdalen åpnet sesongen bra, men har fått det litt tøffere etterhvert. En plass i midtsjiktet med 19 poeng er nordlendingenes status så langt. Sist ble det poengdeling borte mot Bryne. Mjøndalen ligger rett under streken med 14 poeng og har ikke vunnet på fire kamper.

Følg Tromsdalen - Mjøndalen

Fotballnyheter