NRK Meny
Normal

Tidligere Liverpool-talent død

Den tidligere Liverpool-spilleren Besian Idrizaj døde lørdag morgen. Han var 22 år gammel.

Besian Idrizaj
Foto: Faksimile fra krone.at

Besian Idrizaj signerte for Liverpool i 2005 og ble i klubben i tre år. Han ble utlånt flere ganger, men fikk aldri spille en a-lagskamp.

Lørdag morgen døde han hjemme hos foreldrene, 22 år gammel, av et hjerteinfarkt, meldte krone.at lørdag. Han var regnet for å være en av østerriksk fotball største talenter, om enn en veldig uheldig spiller.

Hjertefeil

Da Idrizaj spilte for LASK Linz, skal en av klubblegene ha testet hans hjerte og nyrer og fant at han hadde et problem med høyre hjertekammer.

– Jeg har konkludert at ingen spillere med en slik defekt bør få lov til å spille profesjonell fotball, sa legen ifølge krone.at.

Kollapset før

Han hadde kollapset på fotballbanen flere ganger før. I 2008 lå han bevisstløs på banen i flere minutter under en kampen mellom Wacker Innsbruck, hvor han var på lån, og Sturm Graz.

I 2009 forlot han Liverpool permanent og dro til den tyske klubben FC Eilenburg. Der spilte han fem kamper før han dro videre til Blackburns reservelag i juli samme år. Måneden etter signerte han for Swansea etter et treningsopphold der.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.