Tevez vil skrive ny kontrakt med Manchester City

Sist sesong streiket Carlos Tevez. Nå snakker argentineren om kontraktsforlengelse med Manchester City.

Carlos Tevez

Livet smiler til Carlos Tevez om dagen. Her spretter han champagnen etter seieren over Chelsea i Community Shield for to uker siden.

Foto: NIGEL RODDIS / Reuters

Forrige sesong ble turbulent for Tevez. Etter at han nektet å varme opp under en mesterligakamp, surnet forholdet til manager Roberto Mancini og klubben.

Tevez oppholdt seg lenge i hjemlandet og virket å være uten en framtid i himmelblått.

Spissen kom tilbake mot slutten av sesongen og hjalp Manchester City til klubbens første ligagull på 44 år. I høst har Tevez virket piggere enn på lenge. Mot Liverpool søndag sikret han også 2-2 med sitt utligningsmål ti minutter før full tid.

Åpner for å bli

– Ja, jeg har ingen problemer med å bli. Jeg har to år igjen av kontrakten, og jeg kan bli værende lengre enn det, sier Tevez som scoret sitt mål nummer hundre i engelsk fotball i helgen.

– Den nye sesongen har vært bra for min del. Jeg har tatt av sju kilo, det er bra både for meg og klubben. Fjoråret var vanskelig, men etter at jeg kom tilbake fikk jeg spille og vi ble mestere. Det var oppturen sist sesong, sier Tevez.

Artikkelen fortsetter under bildet

Carlos Tevez Mancini

Carloz Tevez og manager Roberto Mancini har blitt gode venner igjen etter tumultene i fjorårssesongen.

Foto: EDDIE KEOGH / Reuters

Han legger ikke skjul på at han savner familien hjemme i Argentina.

– Problemene fra i fjor er glemt. Jeg er glad. Roberto er glad. Klubben er glad. Jeg spiller for min familie, min, min mor og mine søsken hjemme i Argentina. Det er vanskelig for meg at de er så langt unna, men dette er jobben min og jeg elsker fotball, sier den tidligere Manchester United-spilleren.

Positiv manager

Manager Roberto Mancini åpner for at Tevez kan fortsette i klubben lenge.

– Carlos er i god form for øyeblikket og jeg er fornøyd med ham. Dersom han fortsetter slik så kan han selvfølgelig bli. Det er helt sikkert, smilte Mancini etter at City reddet poeng i en heller blek bortekamp mot Liverpool.

Tevez har fått mye spilletid så langt denne sesongen, og blir neppe plassert på benken med det første heller.

Sergio Aguero pådro seg en kneskade i ligaåpningen for litt over en uke siden, og er ikke ventet tilbake i spill riktig ennå.

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • Papa Bouba Diop er død

  Tidlegare VM-profil i fotball, Papa Bouba Diop frå Senegal, er død, melder fleire britiske medium. Bouba Diop døydde etter ei tids sjukdom, 42 år gammal. Han er spesielt kjend for å ha scora målet som gjorde at Senegal slo Frankrike i VM i 2002.

 • Superinnbytter Cavani fikset seier

  Southampton ledet 2-0 til pause etter en sterk første omgang og blant annet en flott frisparkscoring av James Ward-Prowse.

  Ole Gunnar Solskjær svarte med å sette inn Edinson Cavani i pausen. Det var et sjakktrekk av nordmannen. 33-åringen endret kampen nærmest på egenhånd med en strålende andre omgang på Englands sørkyst.

  Cavani hadde først målgivende da Bruno Fernandes scoret i sin femte bortekamp på rad. Kvarteret før slutt var rollene snudde da Cavani styrte et skudd fra Fernandes i mål med hodet.

  På overtid var uruguyaneren igjen på plass og headet inn det avgjørende målet til en sterk borteseier.

  Cavani-jubel
  Foto: Mike Hewitt / Reuters