Tettey må klype seg i armen

Alexander Tettey har vært i Premier League i over to måneder. Fortsatt må nordmannen klype seg i armen for å være sikker på at fotballeventyret ikke bare er en drøm.

Alexander Tettey

Alexander Tettey i duell med Chelseas stjerneskudd Oscar. Slike stjernemøter kan nesten ikke nordmannen tro at han får være en del av.

Foto: IAN KINGTON / Afp

– Jeg må klype meg selv. Jeg tenker at «Å, vi spiller mot Arsenal. Å, vi spiller mot Cazorla», sier Alexander Tettey ifølge Norwich Citys hjemmesider.

Etter vel to måneder i Premier League-klubben, er 26-åringen ennå ikke vant med tanken på at han spiller i en av verdens beste fotballigaer.

– Vi spiller mot store, store navn. Når du gjør det bra, tror du nesten ikke på det, men det er fotball og jeg er veldig glad for å spille disse kampene, sier Tettey.

Tror på ny seier

Nordmannen har fått hederlig omtalte av manager Chris Hughton etter sin innsats i Norwich-trøya. Han bidro dessuten til målet som sikret en noe overraskende seier for laget hans mot Arsenal sist helg.

– Atmosfæren på Arsenal-kampen var fantastisk, og det er takket være fansen. Jeg har vært her i to og en halv måned, og det var første gang jeg var på banen for en stor kamp på Carrow Road og hørte fansen slik som de var da, sier Tettey.

Spent på Villa

Selv om det ennå er uvirkelig for nordmannen å møte Premier Leagues stjernespillere, har han funnet seg godt til rette i sin nye klubb.

– Norwich er en god klubb. Alle er hyggelig og vi har gode spillere. Jeg elsker å komme på trening og prøver å forbedre meg til en hver tid, sier han.

Kommende lørdag gjester Tettey og Norwich Aston Villa på Villa Park.

– Jeg ser frem til å se hvordan vi kan gjøre det mot et lag vi vet vi kan slå, og de vet de kan slå oss. Jeg vet ikke helt hva jeg skal vente, sier Tettey.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp