NRK Meny
Normal

Tettey bidro til Norwich-seier

Alexander Tettey bidro sterkt til målet som sikret Norwich en overraskende seier mot Arsenal.

Grant Holt scorer mot Arsenal

Grant Holt dytter inn kampens eneste scoring, etter at Arsenal-keeper Vito Mannone måtte gi retur på et knallhardt skudd fra Alexander Tettey.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Tettey i duell med Giroud

Alexander Tettey i duell med Arsenals Olivier Giroud.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Kampfakta: Norwich - Arsenal 1-0

Dermed tok kanarifuglene sesongens første trepoenger etter åtte seriekamper.

Grant Holt ble matchvinner, men målet hadde ikke skjedd uten Tetteys skuddforsøk i det 20. minutt.

Nordmannen banket til fra 25 meter og tvang Arsenal-keeper Vito Mannone til å gi en farlig retur ut i feltet. Holt var rask og kunne enkelt bredside ballen i nettet.

– Dette var helt herlig. Gutta stod på og vi fortjente dette resultatet, sa matchvinner Holt i et intervju vist på TV2 etter kampen.

Norwich holdt nullen

Ikke uventet styrte gjestene banespillet og holdt mest på ballen. Likevel maktet ikke Arsene Wengers mannskap å skape spesielt store sjanser på et Norwich-lag som før lørdagens oppgjør hadde sluppet inn 17 mål.

Mye kunne sett annerledes ut om Lukas Podolski hadde lyktes med å sette ballen mellom stengene etter fire minutters spill på Carrow Road.

Tyskeren forsøkte seg mot lengste hjørne, men ballen endte like utenfor.

Seieren sendte Norwich opp til 15.-plassen på tabellen, og laget står bokført med seks poeng. Arsenal så en stund ut til å ha fått en nokså god seriestart, men må nå se seg selv helt nede som nummer ni. London-laget er ti poeng bak serieleder Chelsea.

– Det var mye som gikk feil i dag. Vi var svake både fremover og bakover. All ære til Norwich som flyttet seg raskt og fortjente å vinne, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

Norwich feirer scoring mot Arsenal

Norwich-gutta feiret hemningløst etter Holts 1-0-scoring.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Fotballnyheter