Teddy Sheringham i misse-skandale

Miss Storbritannia er fratatt tittelen etter å ha innrømmet et forhold.

Danielle Lloyd
Foto: GREG BAKER / AP

Miss Storbritannia Danielle Lloyd ble torsdag fratatt tittelen etter at hun fortalte et ukebladet at ut hadde hatt et forhold til en av dommerne før konkurransen.

Danielle Lloyd
Foto: OLIVER LANG / AFP

Lloyd sa til ukebladet "Eve" at hun hadde hatt et forhold til West Ham-spilleren Teddy Sheringham før konkurransen, mens det tidligere er blitt sagt at de to innledet forholdet kvelden etter at hun vant tittelen.

Hun ble kåret til Miss Storbritannia i februar i år, men avslørte overfor "Eve" at hun hadde et forhold til Sheringham allerede i fjor jul.

Hun skal ha fått et par høyhælte sko til rundt 80.000 kroner av spilleren i julepresang, og forteller til bladet at hun pakket dem opp da de var i sengen sammen.

Bare Sheringhams stemme

Sheringham var forøvrig den eneste av dommerne som stemte på Loyd - hun vant ved hjelp av hans stemme og stemmene til TV-seerne.

22 år gamle Lloyd har allerede gjort seg upopulær hos missearrangørene etter at engelske Plaboy skrev at hun skal posere toppløs i neste utgave.

- Etter uttalelser nylig i aviser og ukeblader og på Playboys nettsider har vi dessverre vedtatt å ta fra Danielle Lloyd tittellen Miss Storbritannia 2006" med umiddlerbar virkning, skriver arrangøren av missekonkurransen på sin nettside.

41 år gamle Sheringham er fortsatt aktiv også på fotballbanen, der han spiller for West Ham i Premier League.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp