NRK Meny
Normal

- Vi skal utfordre RBK

Tarik Elyounoussi ble så imponert over sine nye lagkamerater at han tror Lillestrøm skal utfordre Rosenborg om seriegullet.

Tarik Elyounoussi
Foto: larsen / Scanpix

(Lillestrøm – Strømsgodset 2-0)

Elyounoussi ble så imponert over sine nye lagkamerater at han våger å si det Henning Berg ikke vil: Lillestrøm skal utfordre Rosenborg om seriegullet i 2010.

–Dette laget er bedre enn jeg trodde. Jeg synes vi spiller veldig god fotball. Vi bør kunne kjempe i toppen og utfordre Rosenborg om seriegullet, sier den utleide Heerenveen-proffen til NRK.

Akkurat det vil ikke trener Henning Berg være med på.

–Tarik har visst ikke vært med på målsettingsprosessen vår, sier Berg med et smil.

–Ambisjonen vår er å bli blant de seks beste. Rosenborg, Molde og Stabæk skiller seg ut, bak der følger et kobbel av lag, tror LSK-treneren.

Han var godt fornøyd med det Lillestrøm viste mot Strømsgodset.

- Vi spilte veldig godt i første omgang. Etter pause var vi middels, sier Berg.

24 sekunder

Tarik Elyounoussi brukte bare 24 sekunder på å vise at han kan bli en nyttig spiller for Lillestrøm. Helt alene med Strømsgodset-keeper Adam Larsen Kwarasey, valgte østfoldingen å servere Anthony Ujah – som scoret, men var i offside. LSKs nye venstrekant hadde også et par småfarlige avslutninger før Ujah sendte romerikingene i ledelsen etter en effektiv kontring på få touch.

Den nye nigerianske spissen imponerte sammen med midtbanejuvelen Nosa Igiebor – som i perioder herjet med et svakt Strømsgodset-lag. Rett før pause økte Arild Sundgot til 2-0.

Elyounoussi hadde en stor sjanse til å score ti minutter etter pause – etter en krempasning fra Nosa – men Godset-keeperen reddet. Likevel ga den tidligere FFK-spilleren et positivt inntrykk.

–Tarik gjorde en god kamp, mener Henning Berg.

–Dette var gøy. Vi har et spennende lag med mye teknikk og speed, sier Tarik Elyounoussi.

Hva så med Strømsgodset? Savnet av Fredrik Winsnes så ut til å være merkbart.

Og Marcus Pedersen trenger å få hjelp fra småskadde Mohammed Keita og Jo Inge Berget på topp for drammenserne. Laget har nok å jobbe fram mot seriestart om to uker.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.