Tap for Hangeland og Co.

Brede Hangeland og hans Fulham tapte 3-1 i bunnoppgjøret hjemme mot West Ham.

Carlton Cole mot Brede Hangeland

Brede Hangeland kunne ikke forhindre at Carlton Cole satte inn 1-1.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Kampfakta: Fulham - West Ham

Hangeland spilte ingen god kamp og var mer eller mindre innvolvert i alle baklengsmålene til Fulham.

Spesielt på 2-1-målet da Frederic Piquionne sendte West Ham opp i 2-1-ledelse like før pausen, var nordmannen uvanlig passiv. Franskmannen fikk stå helt umarkert på bakerst stolpe og hadde ingen problemer med å bredside innlegget fra venstrekanten i mål.

Fulham startet bunnoppgjøret i London best og gikk opp i ledelse etter 10 minutter. Hangelands stopperkollega Aaron Hughes scoret sesongens første mål da han nikket ballen i krysset etter et flott innlegg av Simon Davies. Kampen snudde imidlertid karrakter mot slutten av omgangen.

Sleivtreff

En forferdelig forsvarstabbe sørget for utliknelsen til West Ham. Dickson Etuhu forsøkte seg med tilbakespill etter et innlegg fra høyrekanten, men det bli istede et perfekt passning til Carlton Cole som enkelt satte ballen i mål.

Fulham presset på for å få en utlikning etter pause, men det var istede gjestene som økte ledelsen kvarteret før slutt. Ballen ble spilt høyt inn i Fulhams 16-meter og der var Cole nok en gang foran Hangeland og satte inn 3-1.

Mark Hughes

Mark Hughes kan være på vei ut av Fulham

Foto: Matt Dunham / Ap

Cole hadde aldri scoret mer enn ett mål i en ligakamp på øverste nivå før det på selveste Boxing Day engelsk fotballs festdag.

Les: - En enormt stor opplevelse

Hughes ut?

West Ham tok sesongens første borteseier og klatret dermed bort fra bunnplasseringen på tabellen. De er nå a poeng med Fulham, og spørsmålet som sikkert kommer opp i England er om søndagens tap vil koste Mark Hughes jobben som Fulham-manager.

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • Kallar opp stadion etter Maradona

  Bystyret i Napoli vedtok fredag å gi byens stadion namn etter Diego Maradona. Maradona spela for Napoli i sju år, og førte klubben til seriegull i 1987 og 1990 - dei to einaste seriemeisterskapa i klubbhistoria.

  Maradona døydde i førre veke, og berre timar etterpå foreslo ordføraren i byen å gi San Paolo Stadion Maradonas namn.

  Maradona Stadion i Napoli
  Foto: Filippo Monteforte / AFP
 • Molde slo Dundalk i Europaligaen

  Molde slo det irske laget Dundalk komfortabelt 3–1 i Europaligaen, torsdag kveld.

  Magnus Wolff Eikrem, Ohi Omoijuanfo og Martin Ellingsen scoret målene for de blå fra rosenes by. Jordan Flores pyntet på resultatet for irene på overtid med et flott skudd fra utenfor 16-meteren, som gikk rett i lengste kryss.

  Molde har etter denne seieren gode muligheter til å gå videre fra Europaligaens gruppe B. De innehar andreplassen i gruppa som tilsier sluttspill.

  Molde møter Rapid Wien neste uke. Unngår Molde tap i den kampen, er de videre i Europaligaen. Skulle Rapid Wien vinne kampen, er det de som er videre.

  Arsenal er allerede videre fra gruppe B. Dundalk spiller sin siste kamp i årets Europaliga neste uke mot nettopp Arsenal.

  Ellingsen og Ohi
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NT
 • Supportere tilbake på fotballkamper

  Onsdag kveld var tilskuerne endelig tilbake på seks engelsk fotballstadioner for lag på nivå 2,3 og 4. Den britiske regjeringen åpnet i november for at tilskuere igjen kunne slippes inn på britiske idrettsarenaer fra 2. desember.